Bu programı arada sırada izliyorum programda alenen anti-Ak Parti ideolojisi büyük patronların bu dört kadına ilettikleri şekilde izleyiciye lanse ediliyor. Daha evvel Aysun kayacı dağdaki çoban ile oyunun eşit olmadığını söylemişti. Çokta haklıydı zira dağdaki çoban alnının akı ile terleyerek ekmeğini kazanıyordu, kaba etlerini mezbahalarda pazarlayarak değil. Daha sonraları eşi CHP li Ercan Karakaş olan Müjde Ar'ın Ak Parti hakkında atıp tutmalarına tanık oldum. Yüksek IQ su ile Ak Partililerin maganda olduklarını üstü kapalı cümlelerle ima ediyordu. Bir de programda Pınar Kür adında bir teyze var salla başını al maaşını cinsinden ilginç bir karakter yazdığı müstehçen kitapları ile tanınıyor. Çiğdem Anad ise tam bir bekir coşkun hayranı Bidon kafalılar ve Göbeğini kaşıyan adam betimlemelerine bayılıyor. Ben bu dört kadının çok önemli ortak bir özelliğini keşfettim. Birinicisi en az 300.000 km de olmaları ikincisi ise bir zamanlar yaşadıkları büyük hezeyanları şimdilerle normalleştirmeye çalışmalarıdır.
|