Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı
Hay hay tatlı kardeşim hemen cevaplayım.
1- Erbakan hocamı severim, sayarım, ellerinden öperim. Ama bu yanlış yaptığı birşey gördüğüm zaman şunuyanlış yapmıştır dememi engellemez.
2- Tuncay özkanın programına çıkıp akpyi eleştirmesini doğru bulmuyorum. Evet evet... bakın rahatlıkla yazıyorum görüyor musunuz  doğru bulmuyorum.
3- Erbakan kuran kurslarını kapartırken demişsin, bunu yazarken HİÇ UTANMADIN MI? Erbakan kuran kurslarını nasıl kapatmış, anlat da bizde öğrenelim.
4- Konya hava üssünü israile açan erbakanmıymış, baksen...eeee başka? nuh gönültaş da bu sözü söylemişti de ona yedirmişlerdi bu sözünü, şimdi sana da yedirmek var ama geç oldu  sen araştır bulursun.
5- 1 trilyonun hesabını sana mı vercek? cep numaranı ver de hesabı verelim istersen
28 şubatda postalların karşısında ayakta alkış tutaacak kadar bağımsız!!!! olan yargının erbakan hocayılinç etmek için uydurduğu trilyon davasına bu kadar takılma istersen, sonra mahcup olursun.
Erbakan seni aşar, sana biraz ağır gelir.
Sen hadi git başka yerlerde oynamaya devam et.
burdan sana ekmek çıkmazzzzz.
Sen git altı okunla oyna 
|
bana ağır gelmez erbakan sen rahat ol... ezberinizi bozmayın hep aynı şeyler.... :D
hocanın çok mağrifeti var buda onlardan biri
Necmettin Erbakan'ın "Umum Müdür"lük görevinden ayrılma*sından sonra yerine Şeker Şirketi Atölyeler Müdür Yardımcısı Sait Gürpınar getirildi.
Yeni Genel Müdür Sait Gürpınar, Alman Hatz firması ile gö*rüşmeler yapmak için Almanya'ya gitti. Gürpınar, Hatz firmasının konuklarını ağırladığı otelde kaldı. Hatz firması ile görüşmeler yapmak için daha önce birkaç kez Almanya'ya gelen Necmettin Erbakan da aynı otelde kalmıştı.
Otel sahibi, Gürpınar'a yakınlık gösterip otelin şeref defterini imzalamasını rica ederek, "Bakın sizden önceki genel müdürümüz de buraya yazmıştı" diye, Necmettin Erbakan'ın yazdığı sayfayı gösterir.
Gürpınar, gördükleri karşısında şaşkına döner. Çünkü Necmet*tin Erbakan'ın imzası bulunan sayfadaki yazılar Arapça yazılmış*tır!..
Gürpınar, otel sahibine dönerek; "Anlaşılan bizim eski genel müdür size şaka yapmış. Atatürk Türkiye'sinde yıllardan beri La*tin harfleri kullanılıyor" der.
Gümüş Motor'u batmaktan son anda devlet kurtardı. Ancak Gümüş Motor'un kamuoyundaki kötü izlerini silebilmek için adını değiştirip Pancar Motor koydular.
Erbakan 1956 yılında girdiği Gümüş Motor'dan 1963 yılında ayrıldı. 6 milyonla kurulan fabrikayı 7 milyon zarar ettirmişti. Tekrar İstanbul Teknik Üniversitesi'ne döndü. O yıl Erbakan'a 1700 liralık vergi tahakkuk ettirildi.
İlginçtir, Erbakan bu vergi borcunu bugüne kadar hâlâ ödeme*di. Peki Erbakan vergi cezasından nasıl kurtulabilmişti? 1963 yı*lından 1965'e kadar üniversite, sonra da Odalar Birliği adresindeki Erbakan'ı vergi memurları bulamamıştı! Vergi zaman aşımına uğ*radı, Erbakan kurtuldu.
1960'ta askerler yönetime el koyduğunda Erbakan, darbenin li*deri Cemal Gürsel'e çıktı. Uzun uzun konuşmasından sıkılan Gür*sel, "Siz Başbakanlık'a gidin bunları orada anlatın" diye Erbakan'ı başından savdı.