Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2009, 17:11   #80
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1- ART televizyonunda nasıl bir SP skandalı olmuş?

Anlatır mısınız?

2- Sanıyorum bu konuda anlatılanları kabul etmek istemiyorsunuz, anlamak istemiyorsunuz, onun içinde ortaya böyle bir inat çıkıyor.

Kanuni bir prosedür diyorum, normal bir şey diyorum.

Mahkemeden talep eden erbakan ve avukatı.

mahkeme kanunen erbakana verilmiş olan hakların iadesine ne diyecekti:

Ya bunası ankara mahkemesi, akpliler şüpheleniyor vermiyorum mu diyecekti

Yapmayın yahu.

Faruk gibi olmayın.

Siz size yakışanı yapın.

Bu olay tamamen normal, tamamen normal seyrinde devam eden bir şey.

Ankara mahkemelerine değil, mozambik mahkemelerine de müracaat olursa aynen bu prosedür uygulanır

Ha hala yok illaki mahkeme erbakana kıyak çekti, çünkü bu ankara mahkemeleri akpye düşmanlar derseniz size diyecek başka sözüm olmaz.

İyi günler dilemekten başka

Ergenekon tarafından uzaktan kumanda edilen ART televizyonu Saadet Partilileri bilerek ekrana çıkarmış ve aslında onları kullanmış. Saadetliler de Ergenekon çıkarları doğrultusunda kullanılmış. ART'deki SP skandalı budur.
Oldukça basit ve net.

O kanuni prosedür, mahkemenin akllına bugün geldi değil mi? Ankara Mahkemeleri AKP düşmanı değil, Milli İrade düşmanı Ergenekoncu yargı birimleridirler.

Erbakan'a kıyak filan çekmez onlar. Ergenekon'a kıyak çekerler ancak.

Masonluğun Kılıncı Ergenekon vb kitaplarında Adnan Oktar, Ergenekon'un Yargıyı nasıl sarmaladığını anlatıyor. Şamil Tayyar 1 hafta önce Taraf'a verdiği röportajın ikinci kısmında Ergenekon'un yarıgda çok güçlü olduğunu söylüyor. Özellikle de Ankara Mahkemeleri, Ergenekon'un en önemli yargı birimleri..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla