Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı
'Tarantula' desene şuna; HANİ BU KONUDA VAR MI GÖREMİYORUM ÖYLE KUYRUK KISTIRMA LAFI FELAN diye...
Diyorum ya; NASIL ANLARSANIZ ÖYLE KONUŞAYIM.
Nasıl habira her yerde Faruk faruk deyip dolanırsan BURADA DA DEDİĞİM GİBİ 'buradan bakınca' kuyruk acısı var gibi görünüyor.
Tamam?.
Ne kadar da zoruna gitmiş...
-
Bebe lafı da kimsenin zoruna gitmez ki. Sizin çürük elmalığınızı göserir.
Çıkın bakın ne diyor yukarıda; ''KARA DÜŞÜNCELERİNDEN SIYRILMIŞ, AK GÖRÜŞLÜ BİR GENÇLİK''
Bak burada ne diyor; AK Parti | AKParti Forum | AK Gençlik | Recep Tayyip Erdoğan | AKPARTİ Gençlik Forumu |
Yani bu şahsiyet BEBE(!)lerin forumuna gelmiş BABAlık mı taslıyor ne
|
Ne ekerseniz onu biçersiniz değincede dokunuyor...!
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz anlatmıştı aklımda kaldığınca anlatayım:
Bir gün Hz.Muhammed ve bir Sahabe oturuyorlarmış yanlarından bir adam geçmiş ve Hz.Muhammed'e hakaretler saydırmaya başlamış ama Peygamber efendimiz hiç bir şey söylememiş sonra bir Sahabe gelmiş yanlarına ve Efendimize övgüler yağdırmış Hz.Muhammed yine hiç bir şey söylemeden oturuyormuş yanındaki Sahabe dayanamamış sormuş Ya Resul biri geldi sana hakaretler etti diğeride geldi sana övgüler yağdırdı neden bir şey söylemedin diye sormuş. Peygamber Efendimiz'de ''onlar kendilerini nasıl görüyorlarsa banada onları söylüyorlar '' demiş
((((Baya bir zaman geçti eksiklerim varsa affola bu olayın tamamını bile birisi varsa yazsın lütfen.)))
Yani sözün özü şu bizlere aşşağlayıcı kelimeler sarf ettikçe aslında kendini ortaya çıkartıyorsun.
Ama malesef biz burada Sahabe'nin iradesine sahip olupta sana olumlu şeyler söyleyemedik.
Zatende şaşırdığını sanmıyorum öyle konuşmalarından sonra pofpoflanmayı beklemiyordun umarım...