Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2009, 21:06   #4
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben çok şaşırdım. Merak edip önce ismi verilen siteye girdim. Ama site boş gibi geldi. Belki de üyelik almam gerekiyordur. Google görsellerden arattım. Çok ilginç görünmedi. Eskiden bizim çocukluğumuzda yeni yeni tv aterileri çıkmıştı. Tabi birde tetrisler vardı. Ama sanırım en fazla 1 haftayı ömrü. Sonra sıkıyordu. Bu nasıl bir oyunmuş ki insanlar hiç sıkılmadan sürekli oynayabiliyor hayret doğrusu. Birde oyun silahlarını parayla satın almak, akıl işi değil.

Yaşlı değilim. 24 yaşındayım ama böyle birşeyin olabileceği hiç aklıma gelmezdi. Bizler bile bu tehlikeyi bilmezken, bilgisayardan hiç anlamayan anne-babaların ise bu tehlikeyi görme şansları bence hiç yok. Kimin aklına gelebilir ki?

Çocuklarımızı daha çok kontrol etmemiz lazım. Ayrıca oyun sektörünü bilmeyen ve oluşturduğu tehlikeleri göremeyen bizim ve ailelerin bilinçlendirilmesi gerekir.

Bu bağlamda çok güzel ve faydalı bir protesto olmuş. Teşekkürler.. +

İlk başlayan veya başlamayı düşünen herkez sizinle aynı kanıdaydı ama oyunu oynamaya başladığınızdan 1 gün sonra nasıl bir çıkmazın içinde oluduğunuzu anlıyorsunuz. Benim arkadaşlarımın bir çoğu oynadı kimi bıraktı kimi hala oynuyor notları berbat hepsinin. İnanın konuştukları bile anlaşılmıyor...