Konu
:
Anladıysam Arap Olayım !
Tekil Mesaj gösterimi
05-02-2009, 20:58
#
23
Kullanıcı Adı
Düş Hekimi
Alıntı:
Alem_i Ervah
Nickli Üyeden Alıntı
Valla kendisine söyleyin önce nedemek olayı biraz daha karmaşık hale getirelim benim böyle şeylere müsamaha göstermemi beklemeyim dalga geçer gibi konuşuyor..
Numunelik olan belli böyle hassas konularda gülenleri hiç sevmem
Bak güzel kardeşim.
Olayı daha fazla karışık boyutlara taşımaktan kastım Din objesini işin içerisine katıp münazaradan daha farklı lezzetler ve tatlar çıkarmaktı. Olay sadece milliyetçilik ve söylem boyutunda kalmasın, daha farklı ilavelerle daha zevkli mesajlar çıksın istedik.
Ki hemen o yazıma binaen sahihliği ıspatlanmış bir hadisi ekledim. Ancak öyle kalıplarda şartlanmışsınki her karışıklığı kavga olarak görüyorsun!
Lütfen konuyu saptırıp farklı çerçevelere taşıma. Konumuz belli niyetimiz belli. Çıkıntılık yapacak isen buyur konu sayısı forumda fazlası ile mevcut.
Ama bu konuyu baltalama.
Gülme konusuna gelince. İlk mesajlarımda tebessüm ettim sadece. Gülmedim. Gülmek ayrıdır, gülümseyip tebessüm etmek çok daha ayrı.
Ha kullandığım smileyi ise senin çıkardığın saçma sapan yorum için kullandım. Öyle mesajdan böyle yorum çıkınca insan ister istemez "BU NE" diyip gülüyor. =)
Yineliyorum. Niyetin çıkıntılık yapmak ise başka konuya git. Ha yok düzgünce münâzara ise derdin, başımızın üzerinde yerin var !
Haydi selametle.
Düş Hekimi