05-11-2009, 00:05
|
|
|
Alıntı:
K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı
Siyasi görüş değil Kullandığı Uslub bakımından Cumhuriyet = Vakit
İkiside saldırgan yayın yapmıyor mu ?
|
Vakit saldırgan yayın değil,hak edenlere hak edilen cevabı veren bir yayın yapıyor..Ve aynı kefeye koyduğunuz bu adi gazete gibi ''iftiracı,yalancı'' bir politika izlemiyor..Haddinizi aşş_mayın..
Alıntı:
Bana haddini bil diyen ?
bana edepsiz demek haddinizmi
Bana hanzo demek haddinizmi
|
Bakın konudaki yorumları nasılda kendinize göre yorumluyorsunuz..
Yaranız varsa söylenen cümlelerden gocunursunuz.. Vakit'i saldırganlıkla itham edip,hanzoluk imalarında bulunanların yaptığı ''okumayanları uyarırırm!!'' düşüncesine karşılık verdiğim en güzel cevaptır..Arkasındayım..
Benim değer verdiklerime fütursuzca hakaretler yağdıran,iftiralar edenlere hadsizde denilir edepsizde.. Bu edepsizliğin edepli bir özrü yada bahanesi varsa dinliyoruz.. Yoksa sözlerimiz aynı şekilde size iadedir..
Alıntı:
Vakit okuyan arkadaşımı uyarırım elinden okudugu gazeteyi çekmem ama uyarırım !
|
Niye uyarıyorsunuz..Ha elinden almışsınız ha sinsice sanki hainmiş,düşman bir gazeteymiş gibi''uyardınız'' Fark göremiyorum..Sizin birilernin fikirlerine,okuma özgürlüğüne müdahale etmek gibi bir yetkiniz yok.. Ben işime gelirse Vakit'te okurum,Zaman'da Hürriyet'te..Bunları okumak o gazetelerde aynı fikirde olduğum manasına mı geliyor..? Size ne..?
Alıntı:
Dede genç diyerek olayı çarpıtmayın bir kere
Genelde izlenimlerimi aktardım Genelde dedeler milli görüşçüler (Holiganlar dahil ) birde radikal islami kesim !
Yalanmı !
|
Yalan efendim..Buyurun bir diğer yormunuzdaki sözlerinize bakalım..;)
Alıntı:
Vakit i yaşlı dedeler milli görüş holiganları radikal İslami kesim okur . Bu açık bunu herkes söylüyor . Çünkü vakit kullandığı dil ile onların kalbini okşuyor !
|
Bakın bu sözler size ait..Herkes görsün kim çarpıtmış..?
Hem kendi izlenimleirmiz aktardım diyorsunuz hemde ''bu açık herkes söylüyor'' diyorsunuz..Hangi k@rfez doğruyu söylüyor acaba..?
Hadi diyelim genelde dedeler okur..(yaşlılardan dedelere geçtik) O dedeler holigan mı..? Hangi hakla onları ''holiganlarla'' aynı kefeye koyuyorsunuz..? Saygısızlığınızı örtbas etmeye çalışmayın bence..Herşey ortadadır..! Gazetelerin okunma oranlarını yaşla ilşkilendirmek hangi akla hizmet..
Alıntı:
Kime hakaret var
Edepsiz diyorsunuz 1 tane hakaret yok !
Başlamışsınız hakaretler yağdırmaya kafanıza göre
edepsiz demişsiniz
hanzo demişsiniz
|
Bakalım hakaret var mı yok mu..? Okuyoruz..
Alıntı:
Vakit i yaşlı dedeler milli görüş holiganları radikal İslami kesim okur . Bu açık bunu herkes söylüyor . Çünkü vakit kullandığı dil ile onların kalbini okşuyor !
|
Alıntı:
Vakit=Cumhuriyet
|
Buyurun size hakaret..
Benim değer verdğim gazeteyi,islam düşmanı,değer ve fikirleirmize hakaret eden bir gazete ile eşdeğerde görüp birde bunu belirtmeniz edepsizliktir..
Vakit'i dedeler okuyor diyerek ayrıca yaşlılara hakaret ediyor olmanız edepsizliktir..
Üstüne birde yaşlılarımızla ve Vakit'i okuyan diğer kardeşlerimizi holiganlarla aynı kefeye koymanız edepsizliktir.. Demek son cümlenizdeki tabirle yaşlılar ve holiganlar aynı dili kullandığı için Vakit gazetesi her iki tarafın kalbini okşuyor.. Bakın nede edepli yorumlar bunlar.. Alkışlayalım(!)
İslamiyete tıpkı diğer adi yayın organlarının tabiriyle yakışıksız benzetmeler kullanmanız(radikal islami kesim) edepsizliktir..
Ve.. Bütün bunları hala ısrarla savunup pişkin pişkin cevaplarla suçunuzu bastırmaya çalışmanız ayrı bir edepsizliktir..
Alıntı:
Sözlerimde düşüncelerim vardır ! Kimseden özür dilememi gerektiren bir yazı yazmadım
|
Burada dileyen düşüncesini belirtebilir..Ama edebiyle..Haddini aşmadan..Kendi değerlerini savunup,başka değerleri küçümsemeden..Siz bunu yaptınız..Kendi değerinizi korumaya çabalarken bizim değer verdiklerimize ifitra edip hakaretler yağdırdınız..Bütün bunlardan sonra sizden özür dileme erdemini zaten beklemiyorum..Baksanıza, suç işliyorsunuz..Pişman değilim diyorsunuz.. (fark yok)
Alıntı:
Ama siz düşüncemden dolayı bana hakaret ettiniz ! Lütfen ettiğiniz hakaretler için Özür Dileyiniz
yoksa ne size ne bulunduğunuz makama yakışmıyor ..
|
Ben size düşüncenizden dolayı değil,düşünceleirnizi ifade ediş şeklinizden dolayı ''hakettiğiniz'' cümleleri kullandım..Herkesin içerisinde kendi değerini savunan ama başka değerlere ağzına geleni sayan edepsizdir..
Benim makamım yok, burada hepimiz aynı sorumluluğu paylaşıyoruz..Asıl siz, sizlerle aynı fikirde olmayan üyelerimize yaptığınız bu çirkin yorumlardan ötürü bulunduğunuz konuma değil hiç bir AK Parti'li gence yakışmıyorsunuz..!! Özür dilemek bir erdemdir..Biz üslubumuzdan dolayı,yorumlarımızdan dolayı hangi kardeşimizi ''haksız yere'' kırmış isek özrümüzü paşa paşa dileriz..Sizden ise özür beklemek hata olur..Çünkü bu hakaretlerinizden dolayı, kendi adınıza özür beklemenizde ayrı bir edepsizliktir zaten..
|
|
|