Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2009, 00:12   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Radikal İslam diye kastettiğim kesim (...)
Dik durmayı öğren biraz Vakit oku..
Eksikleri belli oluyor.

Koç zoruna mı gitti?
Vakit'i okuyanlar "YAŞLI DEDELER" derken edep nerelerdeydi hı?

"SALDIR KOÇUM SALDIR"

Ektiğini biçersin öyle.
Herkes senin absürd fikrini kabullenmez kor öyle lafı.
Sonra "saygı ayakları"na yatarsın.

Sabit fikirliyim tabi, değerlerimizi 3-5 mağrur bozuntusuna ezdirecek değiliz.

"1 kişi de kalsam" değil; zaten teksin.
Doğrunun da "sadece sana göre doğru olduğunu" bil böyle.

Ve her söylenenin doğru olmayacağını bil.

SENİN LAFLARINA SUSACAK OLSAYDIM BURADA MUHALİF PESPAYELERİN YORUMLARINA DA SUSARDIM.

Saygı göstermesini HERKES ÖĞRENECEK.
Sonra saygı bekler.

Don Kişot var karşımızda sayın seyirciler.

Radikal islam da düzeltme yaptım Yanlış tabir ama radikal derken İslamı bölme amaçlı değil bazı kişileri anlatmaya çalıştım. Dik duruyorum Elhamdülillah .

Vakiti yaşlı dedeler okuyor dedim evet Yaşlı dedeler denilince senin aklına kötü kimselermi geliyor hoca

Yaşlı dedeler atalarımızdır Allah beni korusun asla onları küçük gördüğümden böyle bir nitelendirme yapmadım

Evet sabit fikirlisin . Sana saygım olmasa bende senin kullandıgın dilden konuşurdum . Ne yazıkki 2 kelam yazsamda gerisi gelmiyor bırak furkan diyorum niye durup dururken kalp kırıyorsunki

Ben saygısızlık yapmadım hakaret etmedim ama siz benim düşünceme saygısızlık yaptınız bana hakaret ettiniz . Öyle bir linç edasıyla saldırıyorsunuzki Sanki linç edince doğruluğunuz ispatlanacak

Evet ben don kişotum evet unutma hoca ben senin küçük görmenle küçülmem
Allahın izni ile Sövene sövmedim ağzımı tutmaya ve insana insanca yaklaşmaya çalıştım

Benim bir habere yaptıgım sade bir yorumu ''Bende yüzüne tükürülecek adam arıyordum diye silen adamada hakkımı helal ediyorum . Yazdığım sade bir yorumdu o kendini teselli etmek için bir hışımla güzel olmayan bir sebeple silmiş . Benden yana sorun yok forumdakilere ayıp oldu sadece
http://www.akpartiforum.com/vakitten...4.html?t=99794

Allaha emanet olun .. Hayırlı Geceler ..