05-16-2009, 15:45
|
|
|
Alıntı:
YÜREĞİM_REHİN Nickli Üyeden Alıntı
Ben de yıllardır AKP den utanıyorum ama sonuçta ülkenin başında. Sertap Erwenerde ingilizce söylemişti ve ingilizce global bir dil anladınız mı? Ne yani sizin laflarınıza baksak çıkıp arapça söylese çok daha hoşunuza gider değil mi? Bende islamcı tarıkatlardan utanıyorum. Sokaklarda kara çarşaflarla sarıklarla gezxiyorlar ne yapalım. Onlar benim ülkemimşi ŞLAİK ATATÜRK'ümün ülkesinimi temsil ediyorlar hayır ASLA DSA EDEMEZLER. Bu yüzden çok konuşma AZRA oldu mu? Beğenmiyorsan humeyninin ülkesi yanıbaşımızda. Gidiverirsin.
|
Alıntı:
eda05 Nickli Üyeden Alıntı
Valla Azranın biyere gitmeyecği kesin ama sen ve senin gibiler çok istiyolarsa başka ülkeye gidebilirler hatta gidinde Türkiye rahatlasın biraz..Madem bu kadar çağdaşlık meraklısısınız ne halt yemeye ülkemdesiniz ananızıda alıp gidin lütfen 
|
Karşılıklı olarak ne kadar tehlikeli söylemlerde bulunduğunuzun farkında mısınız? Burada söz konusu olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray çekişmesi/şakalaşması değil. Türkiye giderek bir arada yaşama kararlılığını yitiren, bir millet olmanın vasıflarını kaybetmeye yüz tutan en az üç toplum kesimine bölünüyor. Tecrübeli bir devlet adamı olan bakan Cemil Çiçek seçimden sonra buna dikkat çekmeye çalıştı ama hem ne dediği anlaşılamadı ve tepki gördü; hem de anlaşılan o ki pek ciddiye alınmadı.
Farklı sosyal veya etnik kimlikten, dünyayı farklı algılayan milyonlarca insandan bahsediyoruz. Sizin dediğiniz gibi olacaksa: Herkes başını alıp gider mi, yoksa giderken ülkenin bir bölümünü de yanında mı götürür acaba?
Siyasetle ilgilenen her sorumlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının görevi ayrılıkları değil, ortak noktaları ve bütünlüğü vurgulamaktır diye düşünüyorum.
|
|
|