Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-16-2009, 17:22   #3
Kullanıcı Adı
HAKK DAVA
Exclamation
SİZ; ne kadar da bizi takip ediyorsunuz...

Şaşırdım kaldım açıkçası dememi beklemeyiniz... Çünkü elbet takip edeceksiniz...

Bizim SİZ için söylediklerimiz önemli değil, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar... Biliyoruz...

Ancak sorununuz şudur ki; hatalarınızı kabul etmiyorsunuz. Yanlışlarınızdan vazgeçmiyorsunuz, ısrar ediyorsunuz...

Demişsiniz ki ALLAH (c.c) şaşırtmasın... Amin diyoruz hep birlikte... Ancak kimin kime kardeş dediği önemli... Maide Suresi 51. ayetti tefsiri ile okuyunuz ve anlayınız....

BİZ kimsenin askeri, rezil, ahlaksız, edebsiz, utanmaz, hayasız, vahşi, cani akserleri için dua etmiyoruz...

IRAK'ta binlerce ablamızın ırzına geçildi, BİZ sayın başbakandan kınama beklerken duacıyız dediğini duyup kahrolduk. Biliniz ki bu derece sert tepkimiz bundandır...

BİZ medeniyetimiz dışında hiçbir şeyi kabul etmezken sayın cumhurbaşkanından yenik bir medeniyetiz dediğini duyduk ve kahrolduk... Biliniz ki bu derece sert tepkimiz bundandır...

BİZ sert eleştiriyor olabiliriz tarafınızdan ki kabul etmiyoruz bunu ama; birazda bizim tarafımızdan düşününüz... Diyebilirsiniz sizde bizim tarafımızdan düşünün diye... Ancak bunu söyleme konumunda değilsiniz... SİZ şu an yapma ve hesap verme konumundasınız...

Ama biliyorum ki yine kızıp bağırıp sinirlenip yorum yapacaksınız... Ve bir daha anlayacağım ki hatalarınızda ısrarcısınız...

Selametle...
HAKK DAVA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla