Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-22-2009, 12:52   #134
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
En Aktif Üye: .......Demir_ex,ümit-ak,bur-Ak,Mechul,Siyah Gül,Son

En Yardımsever Üye: Herkes

En Ciddi Üye: .......Abdullah KAÇ,Esra ÖZDEMİR,Düş Hekimi

En Çok Rastladığınız Üye: .......Yalçın KARACA,Siyah gül,duyguseli,Ay ışığı,Demir_ex,tarantula,Adem Etyemez,Mecul,Gökmen,Beritan,aeo92,Yusuf Yüzlü,bryan,gençdadaşlar,İshak Yılmaz,Nazlı,Selsebil,Azra,ReyAKbay,dilemma

En Fanatik Üye:

.......Objektif,siyah_Gül,ben,gölge,ultrAstribun,Mechul ,ümmü seleme,hipermuhafazakar,faruk aslan,hüdaverdiaşk-ı ilahi

En Tatlı Başbelası üye: .......duyguseli,çilik,tuğbaph,tarihsever ve feride,Neşe

En Geveze Üye: .......Gençdadaşlar,

En Karizmatik Üye: .......Yalçın KARACA,Abdullah KAÇ,Kara eşref,Adem etyemez,Dolunay,Kadim,Türk_of_the_Toon,

Düş Hekimi,Müjdat,Ressam

En Kibar Üye: .......Yalçın KARACA,Canan ERDOĞAN,Siyah_gül,Turkuas,Leyal,Zeynep,Gönülden,ad em etyemez,

En Komik Üye: .......Ümit-ak,K@rfez ;)

En Daimi Üye: .......Yalçın KARACA,Siyah gül,ay ışığı,demir_ex,adem etyemez,tarantula,ümit-ak,bur-Ak,Can_dostu,Son,feride,feyza,gölge,hipermuhafazak ar,gökmen,Ruh-i zar,

En Paylaşımcı Üye: .......Türk_of_the_Toon,K@rfez,Mechul,adem etyemez,gökmen,ümit-ak,aeo92,

En Sevimli Üye: .......duyguseli,siyah gül,dilek,ay ışığı,eva,zeynep,azra,leyal,tarihsever,feyza,ferid e,çilik,nazlı,beritan

En Sinirli Üye: .......ishak yılmaz....

En Heyecanlı üye: ....... gençdadaşlar,bryan,

En Sabırlı Üye: .......Yalçın KARACA,adem etyemez,Morte,Redyellow

En Sakin Üye: .......Bur-ak,gökmen,mc_metin_55,demir_ex,hilmi_53,

En iyi İmza: .......Düş hekimi

En iyi Kullanıcı Adı: ....... Abdullah KAÇ,Dolunay_kadim,düş hekimi,leyal,ReyAKbay,Morte

En Efendi Üye: .......Yalçın KARACA,Kara eşref,Müjdat,adem etyemez,turkuas,gökmen,ressam,Gölge,demir_ex,_Son_ Ümit-ak,Bur-ak,Erhan KARACA,

En Muhalefet üye: .......Rikopaşa

En Bilimsel üye: ....... _Son_hipermuhafazakar

En Tekrarcı üye: ....... ADANALI...!

En Milliyetçi üye: .......Herkes

En Özgürlükçü üye: ....... ak_kelebek

En Aykırı üye: ....... bryan,

En iyi Yorum yapan Üye: ....... Yalçın KARACA,adem etyemez,dilemma,demir_ex,Faruk Aslan,AK-Türk,tarihsever,Redyollow

En Kendine güvenen Üye: .......Duyguseli,Faruk Aslan,Ferman

En Anlaşılamaz üye: ....... ADANALI...!

En Anlaşılır üye: ....... Herkes

En Yeteneğini yansıtan üye: .......ressam,turkuas

Arkadaşlar unuttuklarım var ise hakkınızı helal edin inanın aklıma gelen herkesi yazmaya çalıştım.

Sevgi ile...

Konu Duygu'Seli~ tarafından (05-24-2009 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir..
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır