Forumun Robot Üyelerini Protesto Ediyorum...
Selam ile...
Sizler; 'kimdir, nedir, noluyor, ne bitiyor' demeden evvel ben bir açıklama getireyim.
Evet.
Paylaşımda bulunayım derken işin ayarını kaçırıp, kabak tadı vermeye başlayan bazı üyeler mevcut forumda. Foruma faydalı olduğunu zannederken, bizâtihi olarak zararlı olan...
Evet evet. Robot üyelerden bahsediyorum. Ekranının Bir yanına tüm haber sitelerini açıp, diğer yanına forum sayfasını açmak suretiyle, tüm haberleri alakalı-alakasız, iyi-kötü, güzel-çirkin ayrımı yapmadan forum sayfalarına taşıyan BOT üyelerden bahsediyorum.
Ömürlerini haber sayfalarından copy\paste yapmak suretiyle mesaj kasmaya adamış izlenimi veren bu üyeler, artık ziyadesi ile can sıkıcı olmaya başladı. Zannetmiyorumki şu forumda forumu incelerken bir yandanda haber sitelerine göz atmayan bir üye bulunmasın. Herkesin haber sitelerini ziyaret edecek kadar aklı vardır hamdolsun. Bir haberin forum sayfalarına taşınmasındaki sebep, üyelerin o mevzu hakkındaki yorumlarını merak etmektendir. Görüşlerine açmaktır o konuyu.
Lakin forumu haber sitelerinin klonu haline getirmeye çalışmanızdaki esas mucibe nedir?
Değerli konuları sayfaların arkasına ittirerek kaybolmasına vesile olmakla kalmayıp, önemli haber konularınında o klonlar arasında kaybolmasına sebebiyyet veriyorsunuz. Yetmedimi artık?
Bizce yeter. Şöyle bir silkelenin ve kendinize gelin. Bu nedir yahu. Sayfayı bir açıyoruzki tamamı bir üye tarafından açılmış, okunma sayısı 3 ü geçmeyen haberler!
Gerçekten kabaklaşmaya başladı bu mevzu. Fazlası ile rahatsız edici boyutlara ulaştı.
Vel hâsılı kelâm,
Netice-i Merâm.
Artık şöyle bir kendinize gelin!
|