Alıntı:
YALÇIN KARACA Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim sizin paylaşımlarınızı gayet yerinde buluyor ve zevk ile takip ediyorum , bu mevzuyu da üstünüze alınmanıza gerek yok , sevgili düş hekimi genelde konuların didik didik edilememesinden düşünce dünyamızı hazır olanlara teslim etmekten dem vuruyordur eminim.
Öncelikle bir takım heyacanlar içerisinde olan kardeşlerimiz forum içine konu ve haber ekleyerek bir nevi hizmetlerini göstermek istiyor olabilirler . Yalnız bizler Ak parti gençliği olarak konuların ve paylaşımların çokluğundan değil mevcut eklenen haber ve konuların üstünde fikir telakkisi yani bir tür fikir işçiliği yaparak bakış ve anlayış kabiliyetimizi geliştirebiliriz. Bazen Düş hekimi kardeşimizinde ifade ettiği nazarda olaya bakarsak , bir çok değerli mesele bir çok üyenin belleğine sızmadan o konu hakkında hiç yorum yapılmadan forumun derinlerine nufüs edillmesine vesile olunabiliyor. Fikirlerin duyguların düşüncelerin birbirine geçmesine vesile olabilecek tartışmalar oluşmadan bu tür kayıbların olması duyarlı kardeşlerimizi hatta bir çok kişiyi rahatsız ettiğini bende acizane sezinleyebiliyorum. Son olarak bu güzelim forumumuzu çok daha faydalı ve dimağları şahlandıracak her tür eylemin peşinde olacağına inanıyorum. Hassas bir o kadar hayati öneme sahib meseleye parmak bastığınız için teşekkür ederim güzel insan
|
Beni hedef almamıştır belkide ama bilindiği üzere bende çok konu açtığım için alımamam karaktersizlik ve yüzsüzlük olurdu bence.....
Haberler konusunda paylaşımlar olması normal...
Şu bir gerçek ki forumdakilerin çoğunun alakası olmayan bazı konular abartıyla açılıyor ve dediği gibi önemli haber ve konular görünmüyor bile o konuda önlem alınması benide mutlu eder ama haberler ve köşe yazıları bunun dışında tutulmalı....
Konu Ertuğrul ÖZGÜL tarafından (06-03-2009 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir..
|