Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2009, 23:12   #4
Kullanıcı Adı
mesafe
Alıntı:
Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkür ediyorum size arkadaşım çok doğru söylediniz....

ahmet mahmut unlu hocaefendiyi anadolu gençlik programına çağırmışlardı sohbet anlatsın diye birde utanmadan demişler ki sultanbeylinin saadet belediye başkanı adayını tanıt oy iste nekadar aptalca bir şey.....Allahtan hoca ben seçim olaylarına karışmam demiş...

bunlar ne ya ne bunlar aptallaık işte...bide anadolu gençlikmiş..çocukları toplayıp gençlik diye yutturuyorlar...Yemezlerrr....
kardeş bu bilgiyi nerden aldın kulaklarınızla mı duydun adayımızı tanıt diye?ve seçtiğiniz kelimelere dikkat edin aptalca ne demek gerçi kötü söz sahibine aittir.kelimeler insanın kişiliğini yaşantısını belirler.ama nolursa olsun konuşmalarınızda daha dikkatli olurmusunuz?Anadolu gençlik derneği HAKKA hizmet eden bi dernektir.derneği objektif olarak hiç baktınız mı?faaliyetlerine katıldınız mı veya biliyormusnuz?çocukta olsa o bir bireydir.ve temeli sağlam olursa bi bina yıkılmaz bizde çocuklarımızın temellerini sağlamlaştırmak için uğraşıyoruz yıllardır.siz ister yiyin ister yemeyin beni ilgilendirmez ama ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİMİZİN kitlesi gençliktir.
mesafe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla