Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 13:25   #73
Kullanıcı Adı
"Beritan"
Alıntı:
mesafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim ya siz cihadın manasını bilmiyorsunuz yada ben yıllardır okudugum kuranı kerimden ve okudugum kitaplardan cihadın manasını yanlış anladım.cihad sadece gençlere farz deildir cihad HER MÜSLÜMANA farzdır.aynı namaz aynı oruç gibi müslümansan cihad yapmakla hükümlüsündür.Lütfen cihad hakkında bilgi edinin kardeşim bu sizin yararınıza olacaktır çünkü size de farzdır bu sadece HOCAMA deil!!!hocam hiç bir zaman koltuk sevdalısı olmamıştır.eger koltuk sevdası olsaydı çoktan o koltuga oturmuştu.Numan başkanımda çok güzel konuşma yaptı YANDAŞ VE KARTEL medya istediği gibi yayınladıgı için bilmiyorsunuz.
Size cevbı yekta arkadaş çok güzel cevabı vermiş bu konuda daha bana susmak düşer
Alıntı:
Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi cihadın manasını bilmeyip ahkam kesiyor diyen mavera kardeş Ve cihadın manasını bilmeden anlatan mesafe kardeş

Size izah edeyim cihad hakkında bir iki husus

Cihad yaşlılara,kadınlara,hastalara farz değildir E Muhterem Hocanız da bu yaşlılar ve hastalar kategorisine girdiğine göre ondan cihad hükmü kalkmıştır.

Neyse mesele bu değil Mesele ahkam kesmeyin diyerek kendi kazdığpı kuyuya düşen sizlerin davranışıdır

Güler misin ağlar mısın artık :P

Bu nasıl bir kindir din düşmanı peygamber düşmanı olanlara değil de alnı secdelilere duyulan ? Kim daha büyük acaba ? Her ağzını açtıgında tayyip erdoğan ı yerden yere vuran hoca mı , buna karşılık ağzını açık tek saygısızlık etmeyen tayyip erdoğan mı ? yaşla olmuyormuş demek bazı şeyler.:utandım:
"Beritan" isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla