Simdi bilen bilir bilmeyende bilmez arkadaslar ben isvicrede 5 yildizli bir otelde kat görevlisi olarak çalisiyorum simdi bunun konuyla ne alakasi var diyeceksiniz aciklayim ;
2008 haziranindan Türk milli takimi benim çalistigim otele geldi euro 2008 maçlari için 3 haftayi askin bir süre konakladi ve bende otelde çalisan tek Türk oldugum için her gün futbolcularla teknik ekiple hasir nesir oluyordum futbolcularin hepsi saygili ve efendi yalniz tümer öyle degil son derece soguk itici ve kendini begenmis birisi burda elektirik prizleri 3 delikli türkiyede 2 dolayisiyla türkiyeden getireceginiz elektirikli araçlar için elektirik fisi adaptatörü kullanmaniz lazim girisi 2 cikisi 3 çubuklu her neyse bu adaptatörden lazim olan herkeze veriyordum futbolcular beni çagiriken isimimle yada bakarmisiniz gibi kibar ve saygili bir ifade ile çagiriyordu tümer ise beni " hoop ! baksana bu alet niye çalismiyor dedi son derece kibar bir sekilde bende izah ettim burdaki elektirik sisteminin farkli oldugunu adaptatör gerektigini falan bana sunu dedi : e o zaman git getir ! görevin !
bu arada üstünde bir bornoz ve içinde altinda ayiptir söylemesi don var !
zahmet edipde o bornozunun ipini baglamayi düsünmedi nede olsa o milyoner ünlü biri !
dedigim gibi görmeyen gözler bilmez ben tümerin kötü kendini begenmis biri oldugunu söyleyimde ister inanin ister inanmayin