Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2009, 21:06   #56
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
şimdi seni ikna etmem için ne yapmam gereğini yazmıştım..yada nasıl kaynak istediğini. lütfen kaynaktanda bahset.ki ona göre kaynak getireyım..yok koministmiş..turkiye gazetesinden getirsem,zaman gazetesinden getirsem hepsine kulp bulacaksın..
benim imam hatip ile söylediğim söze neden itibar ediyorsun..madem yalancı imişim..onu kabul et..ama öbürküni kabul etme..olmaz yanlış bu tavır..
ben seni aklı selim aklı başında biliyorum..lütfen akıllı ol.
imam hatiple ilgili söylediğime ses çıkarma..çünki işine geldi..faso fiso ile ilgili yazımı eleştir..kabul etme..benı bozuk plak yap..yalancı yap vs.bu hele ttüm yanlış..
şimdi sana kendimi kaynak gösterdim..hayır dedin..allahı gösterdim..yalancı dedin..gazete küpürü gösterdim kominist dedin..ben ne yapayım yaw..
sen ne anlatırsan anlat gerçeği değiştirememki..sana bırde yemin ediyorum HEM VALLAHİ HEM BİLLAHİ ERBAKAN FASO FİSO kelimesini kullandı..
ha şimdi dönseydinde deseydinki ahmetermiş..peki dediği kelime doğrumu yanlışmı diye sorsaydın..belkide ben sana o gunu şartında denilmesi gerekeni dedi diyecektim..
ama o kadar dar kalıp içinde düşünüyorsunuzki..ne dendiğini,niye dendiğini,niçin dendiğini ,haklımıydı,haksızmıydı..!bu konuda ahmet ermiş ne düşünüyor yada neyi anlatmak istiyor diye düşünsen daha güzel olurdu..sen tekrar ediyorum..şevket kazanın,milli gazetenın ve tv5 in içine gömülmüş kalmışın..evet geçmişte bende senın gibi düşünebilirdim..ve liderimize toz kondurmak istemezdik..ama bu gerçekleri asla değiştirmez..
şimdi ben yemin ettim..diyelimki ben yalancıyım ve yalan yere yemin ettim..
sen doğruysan sende demedi diye yemin edebilirmisin..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla