06-10-2009, 00:45
|
|
|
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı
ahmetermiş:
Sen erbakan hocaya bile sagyısızlık yaptın bana yapsan ne olur ki?
Buyur istediğini yap.
Ben senin ilk söylediğin SUSURLUK FASA FİSO lafına o sözün hangi anlamda söylendiğini açıklayacak cevap verdim.
Ama sen inatlaştın, hala da inatlaşıyorsun.
İnatlaşmakta kalmıyor bir de iftira atıyorsun: ŞEVKET KAZAN ALEVİLERLE ALAY ETMİŞ, MUM SÖNDÜ demiş.
Ona da şevket kazanın bizzat kendi ağzından, yazdığı kitapdan cevap verdim.
Ama sen bir müslümana, bir mümina yakışar bir tavır gösterip evet bu iki konuda yanılmışım diyemedin.
hala inatlaşıyorsun ve konuyu başka yerlere çekiyorsun.
yok kaddafiymiş, yok faizmiş yok bilmem neymiş, bunlara cevap vercekmişim.
kardeşim temeli yanlış atılan binadan hayır gelir mi?
Sen temelini yanlış attın, temelden yanlış başladın, SUSURLUK İÇNİ FASO FİSO DEDİ, ALEVİLERLE DALGA GEÇTİLER diyerek temeli bozuk tuttun.
Temeli bozuk bina üzerine kat çıkmam!
Hayırlı günler dileğiyle.
|
Gerçekleri söyleyip yazmak,hakaret ise,sana sadece zavallı gözüyle bakarım ve acırım..ben erbakanı kötülemedimki,sadece o yılları yaşayan ve o yıllarda erbakancı olan ve o yılların zorluğunu sıkıntısını çeken biri olarak sadece HAKKI söyledim..neden söyledim..çünki her şeye bi kulp bulmuşunuz şu yalan,bu yalan,şu syonist,şu rantiyeci,bu amerikancı,şu bizans torunu,bunun temeli bozuk,şunlar artist,bunlar emperyalist,şunlar hain,bunlar vatan satan,vs.vs,, diyen sizlersiniz,bziler sadece bi gerçeği söyledim,ukalalığından ne söyleyeceğini şaşırdın bana hakaret etmeğe başladın..kaddafi erbakanı neden çocuğunu azarlar gibi azarladı bile demedim neden demedim...saygısızlık olmasın diye,
erbakan faso fiso dedi dedim daha GULU GULU dansını söylemedim neden söylemedim..yapma be kardeşim allah rızası için gerçekleri saptırıp kıvırma..ben yorumumun başında sana dedimki lütfen daha fazla zorlamayın..2002 den beri susuyoruz.bu suskunluğumuz cehaletimizden değil ASALETİMİZDENDİR bilesin ve saygımızdandır.
ben erbakanı eleştirmedim bunu anlattım,sadece gerçeği söyledim.bu kadar sizi ürküten ve tahammülsüz edenler ne..? siz bizler ve partimiz hakkında her şeyı söyleyeceksiniz biz 2002 den beri susacağız..ve halada susuyoruz..çünki sukur ikrardandır..ben
aslında faso fiso konusuna girmeyim dedim ancak bu milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyorsunuz..bende mecburen haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır hadisine dayanarak sadece doğruyu söyledim..ama hazmedemiyorsunuz,tahammül edemiyorsunuz ne hikmet ise..yazılarımı iyi okuyun dedim,igra dedim,ama sen okuduğunuda anlamıyansın,yada işine geleni anlayansın..
ayrıca dediydi demediydi mevzunu çıksada erbakan hoca dedim ne var bunda yıne derim,,çünki o günlerde bu meseleyi hukumet yıkma meselesine getirdiniz dese..! kim ne der.kimse bi şey demez.ama doğruyu inkar etmeniz vede tahammülsüz olmanızı ben anlamıyorum diyeceğim ama iyi anlıyorum..
şimdi SUSURLUK KOMİSYON BAŞKANI MEHMET EL KATMIŞ RP MİLLET VEKİLİ aynı zamanda yakınen tanıdığım 25 senelik baba dostumdur ve sevdiğim abimdir..onun konuşmasını buraya kopyalasam onuda inkar edeceksiniz..ayıp gerçekler siz ne derseniz deyın değişmezler..ve kula kul olmayın,HAK ka kul olun..kişilere olduğundan fazla değer vermeyınız.her şeyın bi değeri vardır.erbakanda bu millete hızmet etmiş bi siyasi liderdir..ve saygımız vardır..ama saygım var diye gerçekleri saklayamam.
|
|
|