Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2009, 10:44   #70
Kullanıcı Adı
kararlı
Alıntı:
ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizde kafa denen bi şey yok,hala mevzunun farkına varmamışın..erbakan ın para istedi istemedi demedimki,,erbakan eleştirmedimki..ama o dediğin paraları özalda gitti istedi ,erbakanda gitti istedi far ne..?erbakanda alamadı özalda alamadı fark ne..? sadece geleceği söylendi..yani o kardar dar düşünüyorsunuzki hala erbakanı eleştirmem için çanak tutuyorsunuz..ben diyorum,saygı sınırlarımı zorlamayın sizde illa beni tahrik ediyorsunuz..önce şunu bilin siz erbakanla uzaktan yakından alakanız yok bu bir..siz oy toplamak yerine oy kaçırırsınız çünki konuları dahi anlamıyorsunuz..madem erbakan kaddafi mevzuuna geldin onuda söyleyeyim..
çadırda ve tvlerin karşısında kaddafi erbakanı azarladı...!erbakanın gıkı dahi çıkmadı..çünki erbakan kaddafinin ağzına baka,baka azar duydu..ve turkiye ayağa kalktı,asker ayağa kalktı..!
ankara millet vekili hasan huseyın ceylan basın açıklaması yapacaktı libyada çadırın önünde..ama abdullah gül geldi ve hasan hüseyıne sus dedi bırak tv yı bis yapacağız dedi ve çadıra girdi..içerde ne konuşuldu ise abdullah gül kaddafiyi ikna edip yenıden tv karşısına çıkmasını sağladı..ve dolaylı yönden lafını geri aldırmıştı ama ok yaydan çıkmıştı..
benim başbakanımı çöl bedevisi azarlamıştı,benım ülkem dunya kamoyunda küçük düşmüştü..sen bana paradan bahsediyorsun..ıyıbarın olmadıkça paranın ne önemi olur,,türk halkını ezdirmişti çok üzülmüştük..turkiyeye gelincede zaten işler iyice çıkmaza gırmişti..çok hatalı bi geziydi vede çok yanlıştı tavır koymaması erbakanın...
kaddafiye cevap vermemek üslup meselesi demişin yazıda ,,o uslup erbakan hocaya bi subayın küfür etmesinede gıkı çıkmamıştı..az dur onuda bulayım..sana
erbakana saygımı dedin gözlerim yaşardı

önce kimliğni bir oturt istersen bir yandan manevi söylemler yok asalet miş yok hadismiş
yok igra imiş iyi inanmış müslüman imajı he

ondan sonra erbakan ve milli görüş hakkında yerel ulsal küresel
kemaslist mosan dönmeler islam düşmanlarını
lipoşlar işbirlikciler ve soyguncu takımın uydurduğu yalan ve iftiraları bege diye yaz
yok fadime şahin yok tarikat şeyhi
kim kimi tahrik ediyor
kimin sözcüsüsün
kime calışıyorsun
kararlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla