Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2009, 10:50   #18
Kullanıcı Adı
İmam'ın Kayığı
turk_of_the TOON sana tekrar soruyorum. Sen hiç bir kızla flört etmedin mi? Hiç bir kızla çıkmadın mı? Hayır efendim saadece tek bir amaç için çıkılmaz. Çevremizde günümüzün gençleri saadece malum heves için çıkıyorlar ki bunlarda çoğunlukla senin yaşlarındaki gençler turk_of_the_TOON. Ayrıca görücü usulu ile evlilikte boşanmalar fazla ve boşanmayanlarda aile baskısı yüzünden boşanmıyorlar. Çünkü maalesef ki günümüzde hala daha ataerkil toplumlarda erkek evin direği, evin reisi olarak görülüyor. Ben bir erkek olarak buna karşıyım. Görücü usulu evlilikler daha ziyade kültür düzeyi düşük, kesimlerde meydana geliyor. Kadın kocasından dayata yese ''kocandır döverde severde'' gibisinden yanıtlar alıyor ailesinden. Ama flört aşaması geçirilen bir evlilkikte, çiftlerin birbirilerini tanıma faslında, taraflardan birileri eğer birşeylerden hoşnut değilse ayrılabilirler. Ama maalesef ki görücü usulu dediğimiz olayda kadın belkişde o erkeği sevmiyor hoşlanmıyor saadece kendine biçilmiş kıyafeti ona giydiriyorlar bu son derece yanlıs ilkel ve kadını hıçe sayan bir tutum.
İmam'ın Kayığı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla