ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı
işte bizim demek istediğimiz bu..!
erbakan hocanın ne susurluk ne özbeke,ne sivas mahkemesi olayına,ne mum söndüye vs tavır koymaması gulu,gulu demesi faso fiso demesi milyonlarca dindar mütedeyyin insanımızı perişan ettirdi..o yuzden ak parti kuruldu o yuzden ak parti oy aldı,o yuzden ak aprti oy alıyor..
şimdi tekrar yuzde 21 oy alsa SP yıne aynısı olacak..bakın şimdi ulusalcı basın nasıl erbakanın yasağını kaldırttı,,gülün affına kuduranlar nasılda hoca sever oldular..allah kalplemizi aydınlatsın ve doğruyu yalnızca doğruyu göstersinki ihtinassıratalmutagıym den ayrılmayalım..
yıllarca erbakanı yerden yere vuranlar,iktidar yaptırmayanlar,erbakan hukumetini yıkanlar ne oldu da bu aylarda ve günlerde erbakana övgüler yağdırıyor hiç düşündünüzmü..
ben siz tüm dostlarıma nacizane tavsiyem..padişahın biri yanında daima gayri müslim birini taşırmış ve yapacağı ne iş olur ise ona danışırmış,,eğer o gayri müslim yapalım edelim derse..padişah adamlarına sessizce sakın ha yapmayın dermiş,eğer gayri müslim yapmayalım derse padişahımız derhal bu iş yapıla dermiş..ve padişahın yakınları sorarlar..devletlüm hem soruyorsunuz adama..hemde adamın dediğinin tersini yapıyorsunuz ben bi turlü anlam veremedim demiş..padişahta ey zavallılar ..bu gayri müslim hiç devleti alanın iyiliğini istermi..?istemez demişler..öyleyse onun dediğinin tersini yapacaksınki devletimiz payidar olsun demiş..
bende şimdi siz canım kardeşlerime sesleniyorum..bu ulusalcı basın..siz anladınız onu..!ne derse tersini yapın,eğer devamlı tayyıp erdoğanı överse kesin başbakanımız raydan çıkmış demektir,eğer yıllardır erbakan düşmanı,turban düşmanı olan ulusalcılar erbakanı övüyorlar ise ..!kesin erbakan hocamda raydan çıkmıştır demektir..
allah rızası için,bu ülkede,gene gıbı olan butun insanları atın artık,bu basında olsa,liderde olsa,kım olursa olsun atın eskıleri..baki olan allahtır,kalıcı olan allahtır...rabbim sadece kendisine kulluk edenlerden ve sadece muhammet mustafaya (s.a.v)ümmet olanlardan eylesin..kula kulluk yapanlardan değil.AMİN
|