06-11-2009, 17:58
|
|
|
Alıntı:
dilemma Nickli Üyeden Alıntı
Bu konunun başlığına "millet sizden hizmet bekliyor" ifadesini yazan sizsiniz öyle değil mi?
Olaylara tek yönlü bakmadığım için ve doğru veyahut yanlış olarak nitelendirdiğim olayları daracak sınırlara hapsetmediğim için ben bu olayda bir olumsuzluk görmüyorum. Ve bir vekilimizin adı ister kol bastı ister horon ister tepsev ister halay herhangi bir yöresel oyun oynamasına ben asla "millet sizden hizmet bekliyor vekilim" diyerek tepki göstermem..
Sapla samanı ayıklarsak hizmet başka, insan olmanın getirdiği duygulanmak, neşelenmek gibi durumlar başka:utandım:
|
Yine söylüyorum yorumcuların görüş ve düşünceleri sadece kendilerini bağlar!Etik kuralları,ahlak kuralları dışına çıkılmadığı sürece her türlü yorumda bulunabilirsiniz..Sizin yorumunuzda şahsıma yönelik nahoş bir cümle okuduğum için özelikle sizi hedef aldım!..Sapla samanı karıştırdığımızı söylemişsiniz,bu çok ayıp bir davranış.Bu konuda sadece kişisel bakış söz konusu,katılırsınız katılmazsınız orası ayrı bir konu,fakat karşı tarafı bu tür cümlelerle itham etmek gerçekten ayıp..Benim konuya bakış açım tamamıyla maneviyat eksenlidir..O profilde bir bayanın bırakın vekilliğini kimlik hiç önemli değil,o şekilde oynamasını ben gayr-ı ahlaki görüyorum...Bu sadece beni ilgilendirir.Halis niyetli,muhlis bir görüş..Sizde konu hakında kendi bakış açınızdan yaklaşım gösterirsiniz.Olay bu kadar basit!
|
|
|