Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-13-2009, 21:44   #15
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet arkadaşlar bir sorum olacak sizlere bakalım sizlerin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir. Çok değer verdiğiniz bir insana bir soru soracaksınız ve bu insan size izlemesi gereken bir dizi olduğunu söyleyip cevabı geç yazacağını söylerse ve sizi basit bir diziye değiştirirse tepkiniz ne olurdu...

Ben kendi cevabımı vereyim...

Benim samimi duygularımı ve verdiğim değeri bir diziye değişen insan,kıymet verdiği o basit değerler içinde yok olmaya mahkümdur. Ayrıca bir dizinin tekrarı olur fakat kırılan bir kalp ile kaybedilen bir insanın tekrarı ve asla olmaz...
güzel abim belki verdiğim cevap sana ağır gelebir.fakat arkadaşından önce kabahati kendinde aramalısın.niyemi?
1-arkadaş dediğin şahısı seçen ve arkadaş olarak kabul eden sensin.
2-sen bu zamana kadar arkadaşın hakkında karar veremediysen sadece bir dizi için deyip çizme lüksün yoktur.
3-arkadaşlık bu kadar çabuk feda edilecek birşey değildir.
4-aynı olayı birde arkaşından dinlemek isterdim ki.belki senin göremediğin başka bir şey vardır.
5-konuşmak istediğin konu ne kadar öncelik ve ivedilikle çözülecek bir konuydu bunu karşı tarafa izah edememiş olabilirisn.
ön önemlisi de derdini bu şahısa anlatmış olsaydın çözüm için sana ne kadar yararlı olabilirdi. bu arkadaşınla kaç kere yemek yedin kaç kere yolculuğa çıktın kaç kere alışveriş yaptın??
kardeşim hakkını helal et.arkadaşın kadar vebal sendede var....
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla