Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-17-2009, 18:51   #18
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
yeahh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakın ne zaman eleştirsem bu ergenekoncu,chpli,imansız yaftası yiyorum farkındayım ama
lütfen elinizi vicdanınıza koyun bir.
ben hiçbirşeyci değilim,bir türk ve müslüman kardeşiniz olarak soruyorum
Volkan Konak'ı severek dinlesemde bi hastalığım yok ama metnin tamamını okudum ve müslümanları hedef gösteren birşey olduğunu göremedim
neden bu kadar nefret dolu,sabit görüşlü tavırlar içerisindesiniz.
daha önce böyle birşey oldu mu bilmiyorum ama %47 oy verdiyse bu partiye %53'ü nefret ediyor yahu bu ülkenin.ben etrafımdakileri uyarıyorum ki ben akp'ye oy vermedim ama sonuçta bu da bi siyasi görüş,akp'ye oy verdi diye kızmayın diyorum.ama artık yeter aylardır takip ediyorum çeşitli platformlarda gerçekten 10 üyeden 7si at gözlüklü,kin kusar bir profile sahip.
arkadaşlar ergenekoncuydu*,taraf gazetesiydi artık yeter
ülkenin gündemini değiştirmek isteyen böceklerin maşası olanları uyarın
ama görüyorum ki böyle ak parti taraftarları oldukça ben karşıt görüşümdeki insanlarda bizim arkadaşımız diye savunsamda nafile.
Allah ıslah etsin.
*darbeciler gerekirse asılsın,ama ergenekon diye film çekmenin lüzumu yok.
Yazında genel olarak değil ama kısmî olarak haklısın..
O bahsettikleriniz türden her oluşum içince var; AK Parti saflarında da mevcut.
Ama bunlar sadece kişisel görüşler, hiçbirimizin görüşleri partimizin genel kanısı olmaz genelde.
( bu sorunu bugün şu konuda da görmüştüm, meramınla örtüşür nitelikte: İşte Karşınızda Deniz Baykal Gerçekleri )

Diğer forumlarda AK Parti'nin karalanması meselesi de; internet ortamından başka öyle aşırı uç fikirli kimseyi bulamazsınız reel yaşamda.
Klavyeyle ülke kurtarıcıları azınlıkta fakat azgındırlar ülkemizde.
O bahsettikleriniz de bunun tezâhürü.

Partiden nefret eden ve ettirenler belli yoksa: Statükocular-hortumları kesilenler-nemaları azalan, yok olanlar...
Onların sevmesini de beklemeyiz.

Diğer çamurcular da geneli "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma" batağındalar.
Eleştirinin vs "tutarlı" olanı yararlıdır, bakıyorsunuz orda bunu demiş şunu yapmış şunu demiş..
Bunların kimseye yararı olmayacağı gibi karşı tarafa zararı da olmaz.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla