Konu
:
2.Aysun Kayacı Vakası;Volkan Konak'tan Maksadını Aşan Sözler!
Tekil Mesaj gösterimi
06-18-2009, 09:56
#
28
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
NoWomanNoCry
Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar yargısız infazı ne de güzel beceriyorsunuz. O yazıda açık açık ''islami kesim'' v.b. gibi AKP'yi ve AKP'lileri ima eden bir cümle kulanmış mı hayır kullanmamış. Ama sizler çabuk gaza geldiğinizden, belki de yaranız olduğundan bilemiyorum hemen üzerinize alınıyorsunuz. Önce yazının tamamını, konunun içeriğini bilin ondan sonra yorum yapın. Bakınız birinizde çıkmış ''kaseti satmayan'' demiş. Volkan KONAK gibi kişilerin POPÜLER GÜNDEMden nefret etiğini medya maymunu olmadığını bilir. O saadece işini yapar. Ama ne üzücüdür ki, medyada görünmeyen, yanlızca işini yapan biri magazinlerde boy göstermeyince kaseti satmamış mı oluyor? Arkadaşlar yorumlarınızı yazarken biraz daha dikkatli davranın.Volkan KONAK gibi birisinin avukatlığı bana düşmez lakin, o şahsı tanıyan ve sevenler dünya görüşünü ve duruşunun ne olduğunu çok iyi bilir. Evet sivri dillidir ve lafını asla esirgemez. Bu ülkede zamanında rahmetli AHMET KAYA ''kürtçe şarkı yapıp, bir de kürtçe klip çekmek istiyorum ve bunu yayınlayacak yürekli insanların olduğunu da biliyorum'' diyince ortalık ayağa kalkmıştı. Şimdi ise kürtçe devlet televizyonu bile var. Yani Volkan Konak gibiler hiçbir zaman lafını esirgemez direk söylerler.
Bir kere forumumuza sadece Ak partiyle ilgili yada muhafazakar kesimle ilgili konuları konuşmuyoruz ki biz bunu bilin.....
Laf bize gelmese bile insan olan birisi sizin övdüğünüz kadar olsaydı başka insanların kusurlarıyla dalga geçilmeyeceğini hakaret edilmeyeceğini bilirdi bunu bilmeyecek kadar acizse bizde eleştiririz.....
Ve Ahmet kayayla bu laflar arasında nasıl bir ilişki kurdun anlamadım ne yani ilerde çorabı kokan kişiler anıtkabire alınmayacakmı sizin karşılaştırmanızd o çıkıyor...
Hoş o nasıl belirlenecekse.....
Ertuğrul ÖZGÜL
Açık Profil bilgileri
Ertuğrul ÖZGÜL nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ertuğrul ÖZGÜL - Daha fazla Mesajını bul