Alıntı:
milletinadami Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ya bu milli görüşçülerin günah işleme ihtimalleri yokmuş demek ki baksana kötü birşey bu kaleye giremezmiş siz allah bilir cennetle müjdelendiniz herhalde ismet sıfatına haiz gibi konuşuyorsunuzda.kendinizi tahıl ambarında sanmayın...
|
Ya çok tatlısın gerçekten yazılarını pek seviyorum senin.
Okuyunca eğleniyorum, gülüyorum,sağol, allah da seni güldürsün
Peki birisi de gelse sana:
"maşallah ya bu AKPARTİLİLERİN günah işleme ihtimalleri yokmuş demek ki baksana kötü birşey bu kaleye giremezmiş siz allah bilir cennetle müjdelendiniz herhalde ismet sıfatına haiz gibi konuşuyorsunuzda.kendinizi tahıl ambarında sanmayın..." DİYE YAZSA...
Ne hissedersin?
Sana milli görüşçcüler günah işlemez diyen oldu mu gülümü?
Sana bu kaleye kötü bir şey giremez diyen oldu mu?
Sana cennetle müjdelendik diyen oldu mu?
Sana biz tahıl ambarındayız diyen oldu mu?
Bütün bunların nasıl hayal ettin? nasıl hepsini bir arada kurguladın? kendi kendine uydurup yazdın

?
Senin bu söylediklerini söyleyen kimse yokken niye gelip burda saçmalama hakkını kullanıyorsun arkadaşım?
Burda yazı yazanlar bu başlıkta bahsedilen şeyin olmadığını söylüyorlar.
Hz.Ebubekir, Hz.Ömer efendilerimizi sövmek gibi bir edepsizliğin milli görüşcüyüm diyenlerde olamayacağını söylüyorlar.
Söven birisi varsa o zaten milli görüşcü olamaz diyorlar.
Sen bunları anlamamazlıktan gel, sonra da tut yukardaki kendi kafandaki hayallerini yaz!!!
sağol, harikasın, teşekkür ederim, insanları güldürmeye devam edebilirsin
BİZ MİLLİ GÖRÜŞCÜYÜZ:
Sahabenin yoluna canımız fedadır.
Hz.Ebubekir, Hz.Ömer bizim başımızın tacıdır.
İslam, İslam Şeriatı bizim olmazsa olmazımızdır, hayal kaynağımızdır.
Bunu değiştirmeye hiç kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmez, yetmeyecektir. Ne iran kaynaklı ne başka kaynaklı hiç bir güç bizi İslam şeriatı yolundan, fikrinden, düşüncesinden başka düşüncelere sevkedemeyecektir.
Biz böyle gördük, böyle yetiştik.
okeyyyyyy

?