Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-18-2009, 17:24   #69
Kullanıcı Adı
redyellow
SP konuşmuyor denmiş,SP açıklama yapmıyor vs.vs. denmiş denmiş ve SP'yi protesto etmek için bir bahane bulmuşlar habire sp'ye saldırıyorlar.

Peki öylemi gerçek? bakalım:

Mesela Saadet partisinin internet sitesi:

1;

Alıntı:

Saadet Partisi Genel Başkanvekili Lütfü Esengün, Taraf Gazetesi’nde çıkan “andıç” haberi üzerine başlayan tartışmaları değerlendirdi. Türkiye’de antidemokratik, yasa dışı faaliyetlerin biran önce sona erdirilmesi gerektiğini belirten Esengün, bunun için TSK başta olmak üzere bütün kurumların TBMM’nin denetimine açılması gerektiğini kaydetti. “Bu işin arkasında kimler varsa muhakkak ortaya çıkarılmalıdır” diye konuşan Esengün, TSK’nın yasa dışı faaliyetlerde bulunanlardan temizlenmesi gerektiğini ifade etti.
http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2553

2;

Alıntı:

Ortak siyasi tavır şart! 16.06.2009

Saadet Partisi, andıç tartışmasında dikta heveslilerinin cesaretlendirilmemesi gerektiğini vurguluyor...

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Vehbi Hatipoğlu, andıç tartışması ile ilgili yaptığı değerlendirmede olayın tüm yönleriyle biran önce aydınlığa kavuşturulmasını, iddialar doğru ise sorumluların cezalandırılmasını istedi. Bu konuda tüm siyasi partileri ortak tavır almaya çağıran Hatipoğlu, “Biz Saadet Partisi olarak tüm siyasi partileri, bu konuda ortak bir tavır sergilemeye, anti demokratik müdahale heveslilerini yüreklendirecek tutum, söylem ve üsluptan uzak durmaya davet ediyoruz.” dedi.
http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2554

3;

Alıntı:

Siyasete müdahale, asla! 18.06.2009

Saadet Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Türkiye'de yaşanan son tartışmalara Avustralya'dan katıldı.

Saadet Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Türkiye'de yaşanan son tartışmalara Avustralya'dan katıldı.

Siyasete müdahalenin hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini dile getiren Kurtulmuş, "Ordu millet diye kendini tanımlamış başka bir millet yok. Biz çocuklarımızı askere büyük bir şölenle uğurlarız. Yani ordunun bizim milletimizin gözünde bambaşka bir yeri var. Ama milletimiz, ordunun demokrasiye ve günlük siyasete müdahale etmesini asla kabul etmiyor. Türkiye'de geldiğimiz demokratik seviye nedeniyle bize en aykırı gelen bir parti bile olsa buna herkesin razı olması gerekir.

Demokratik tavır bunu gerektirir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

Demokrasi üç şey var. Seçer, denetler ve görevden alır. Bu üç görevin de yalnız ve yalnız millette olması gerekir. Türkiye'de millet tarafından göreve getirilen iktidarlar yine millet tarafından görevden alınmalıdır.

Türkiye'de siyasi mücadele muhalefet partileri tarafından yapılmalıdır. Bu tartışmaların önüne geçilmesinin tek yolu vardır o da Sivil bir Anayasa'nın acilen çıkartılmasıdır" dedi.
http://www.sp.org.tr/haber.asp?haber=2555

Bunlar Saadet Partisinin resmi internet sitesinin hemen şimdi şu an ki ana sayfasında gördüklerim, eskiye bakmadım, daha ne konuşmalar çıkar Allah bilir.

4;

Milli Gazetenin bugünki haberi:

Alıntı:

Siyasete müdahale kabul edilemez

Avustralya'da işadamlarının onuruna verdiği yemekte yaptığı konuşmada, siyasete müdahalenin hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini dile getiren Saadet Lideri Kurtulmuş, "Ordu millet diye kendini tanımlamış başka bir millet yok. Biz çocuklarımızı askere büyük bir şölenle uğurlarız. Yani ordunun bizim milletimizin gözünde bambaşka bir yeri var. Ama milletimiz, ordunun demokrasiye ve günlük siyasete müdahale etmesini asla kabul etmiyor. Türkiye'de geldiğimiz demokratik seviye nedeniyle bize en aykırı gelen bir parti bile olsa buna herkesin razı olması gerekir. Demokratik tavır bunu gerektirir" dedi.
http://www.milligazete.com.tr/haber/...mez-129761.htm

5;

Ya hakkaten bu saadet de bu konuda hiç konşumamış ya

Ya kardeşim SENİN MEDYAN saadeti görmezden gelirse, Senin yandaşın olan gazeteler, televizyonlar SAadete ambargo uygularsa saadetin haberlerini tabiki göremezsin.

Bir de tutup burda saadeti protesto ediyorum demeniz yok mu, bu kadar olur yani!

Bakın sadece bugünki konuşmaları, haberi aktardım.

Ama ne kanal7 verir, ne samanyolu verir, ne diğerleri verir.

Saadete ambargo uygulanır, yok ssayılır.

sonra burda akp taraftarı arkadaş hiç utanmadan sıkılmadan saadet bu konuda konuşmuyor, saadeti protesto ediyorum der.

Burda utanması gereken saadet değil, saadeti görmezden gelenlerdir, saadete ambargo uygulayanlardır ve ambargoyu görmeyip saadeti protesto ediyorum diyenlerdir.

Saadet kimseden çekinmez, konuşması gereken varsa konuşur.

Konu redyellow tarafından (06-18-2009 Saat 17:29 ) değiştirilmiştir..
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır