Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-18-2009, 18:27   #28
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Düş Hekimi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AKP ile konumuzun ilişkisini açıklayabilirmisiniz rica etsem?
Eurovizyon ne alaka? O çirkinliği tasvip etmiyorum lakin konumuza bağdaştırıp saldırma ile savunulma yapılmasını anlamıyorum?

Size soruyorum o vakit?
Eskiden başı açık bayanların resimlerini dahi kapatan bir oluşumdan böylesi pervasızca bir eylem görmek size ne düşündürdü?

Resimde fazla absürdlük yok bana kalırsa. Ama zamanında bu konuda katı kuralları olan bir kesimin şuan böyle bir hal içerisinde bulunmasını nasıl yorumluyorsunuz?
Efendim alakası şu, anlatayım.

malumm siz bu resimden çoooook rahatsız olmuşsunuz ya... bu resim için saadet partisi sitesini EDEPSİZLİKLE suçlamışsınız ya.

diyorum ki: AKP TARAFINDAN ATANAN BİR GENEL MÜDÜR TARAFINDAN İDARE EDİLEN TRTNİN MİLLETİN PARALARIYLA ORGANİZE ETTİĞİ EROVİZYONA KATILAN HADİSENİN O PESPAYE, O REZİL GÖRÜNTÜLERİNİ GÖRÜNCE DE AKPYİ PROTESTO ETMİŞMİYDİNİZ?

Diyorsunuz ki onu tasvip etmiyorum.

eee niye forumda akpyi, atadığı genel müdürü protesto ediyorum, trt'nin edepsizliği vs. diyerek konu başlığı açmadınız?

yoksa ssözkonusu sizden olunca ya biraz görmezden geleyim, ama saadet olursa ufak bile olsa onu deve yapayım mantığına mı sahipsiniz?

Efendim... duydunuz mu?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır