Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-23-2009, 09:12   #1
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart 'Kobi' kredisi
Carlos'a alternatif arayan F.Bahçe; Heinze, Drenthe ve Barnetta'dan sonra Schalke 04'ün Gürcü yıldızını da listesine aldı.


Nabız yoklandı
Brezilya'da evlenen Roberto Carlos'un, ülkesinde yaptığı, "Ailem futbol hayatımı Brezilya'da sürdürmemi istiyor. Fluminense ile görüşeceğim" açıklaması ile sol kanada oyuncu arayışına giren Fenerbahçe, son olarak Schalke 04'lü Levan Kobiashvili'yi de listesine aldı. Sarı-lacivertlilerin, 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gürcü oyuncu için menajerler aracılığıyla nabız yokladığı öğrenildi.

3 milyon euro

Kobiashvili'nin 2.5-3 milyon euro civarında bir bonservis bedeliyle transfer edilebileceği belirtildi. 31 yaşındaki Gürcü oyuncu, sol kanatta hem açık hem bekte forma giyebiliyor. Schalke'de 163 maçta 8 gol atan Kobiashvili'nin 83 kez yer aldığı Gürcistan Milli Takımı'nda da 9 golü var. Yönetimin; Real Madrid'li Heinze ve Drenthe ile Leverkusen'li Barnetta için de girişimleri sürüyor.

 

El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder