Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-25-2009, 15:34   #18
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın farukaslan:

Diğer arkadaşla yazıştığınızın farkındayım ama saadet şöyledir vs. deyince ben de bir saadetci olarak katılmak zorunda kaldım umarım kızmadınız

TÜRKİYE AB'YE ÜYE OLMALIDIR demek AB'Cİ olunduğu anlamına gelmez.

Yukarda yazdığım gibi türkiyedeki faşizan baskı,dayatmacı baskı ab'ye üye olunca acaba sona erer mi düşüncesi var insanlarda.

mesela ben çok şiddetli bir şekilde ab'ye karşıyım.

ama bazen de diyorum ki ya ab'ye girilse bu bizdeki dayatmacı, zorba faşistler kendilerine biraz çeki düzen verirler mi? ab'nin bu konularda faydası olur mu?

malum bu bizdeki faşist dayatmacılar amerika, avrupa vs. ne derse onlara karşı çıkmazlar.

Tekrar ediyorum "Türkiye ab'ye girmeli" demek "ab'ci" olmak demek değildir.

AB'ci denilebilmesi için AB'nin çıkarlarını savunmak gerekir. AB'nin çıkarlarını savunanlar ab'cidir, Türkiyenin çıkarları için abye girilse iyi olur diye düşünmek abci olmak demek değildir.

selamlar sevgili arkadaşım.
Hımm..
Bu sözü sağda solda konuşmada söylememiştir ama, cümle cımbızlaması yapmadım..

Bence faşizanlığa şuna buna girmeye gerek yok, meclisten geçmiş bir AB pakedine destek verilmiş, sonrasında da Avrupa Hareketi organizasyonunda liderlerin görüşlerine başvurulmuş..

SP mesela hep yeni bir dünya düzeninden bahsediyor..
Orada kullanılan cümle de aynen bu:

"Türkiye AB'ye üye olmalıdır. Bunun da barış içinde yeni bir dünya için hayatî önemi vardır."

Açık ve net.

Ve belgeleyebilirimde.
Forumumuzda zaten mevcut ama arkadaş isterse hediye edebilirim ona da ayriyetten.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla