Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-22-2009, 14:56   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı görevinden istifa eden Davut Terzioğlu, "Genel merkeze ve Başbakan'a rağmen seçimi kazandığım yönünde söylentileri kırmak ve genel başkanımıza rağmen aday olmadığımızı göstermek için istifamı verdim." dedi.
Terzioğlu, partisinin il teşkilatı binasında düzenlediği basın toplantısında, genel merkeze ve Başbakan'a rağmen aday olarak seçimi kazandığı yönünde söylentiler çıktığını ifade etti. Söylentileri görüşmek üzere dün AK Parti Genel Merkezi'ne gittiğini ve burada Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile 20 dakikaya yakın görüşme yaptığını kaydeden Terzioğlu, şunları söyledi: "Genel merkeze ve Başbakan'a rağmen seçimi kazandığım yönünde söylentiler vardı. Bu söylentileri kırmak ve genel başkanımıza rağmen aday olmadığımızı göstermek için genel başkanımızla 20 dakikaya yakın görüşme yaptım ve istifamı orada verdim. Takdirin kendilerine ait olduğunu söyledim ve Adapazarı'na döndüm. Gördüğüm kadarıyla genel başkanımız Sakarya ile ilgili olarak yanlış bilgilendirilmiş. Yanlış bilgilere sahip olduğu hissine kapıldım. Bana sorulanları ve anlatmak istediklerimi genel başkanımıza anlattım. İstifa dilekçemi verdim, kabul edip etmemek onların elinde.'' Genel başkana zarar verecek herhangi bir hareket içinde olmak istemediğini vurgulayan Terzioğlu; "Genel başkanımızı ve bu partiyi seviyorum. AK Parti'nin fikirleri hayata geçtiği zaman gelecek nesillerin daha refah ve huzurlu bir ortamda yaşayacağına inanıyorum ve bunun için de var gücümle çalışıyorum. İl başkanı olarak çalışmasam da sade bir vatandaş olarak çalışmaya devam edeceğim'' şeklinde konuştu. Genel merkezin Sakarya'daki gelişmeler konusunda yanlış bilgilendirildiğini söyleyen Terzioğlu, partide daha dikkat etmesi gereken kişilerin siyasi çıkar ve gelecekteki siyasi rant uğruna genel merkezi yanlış bilgilendirdiklerini öne sürdü. 'Bundan en ufak bir şüphe dahi duymuyorum' diyen Terzioğlu, şöyle konuştu: "Bu konulara birebir şahit oldum. Bence bu kişiler ellerini vicdanlarına koysunlar, samimiyetlerini ölçsünler ve gereğini yapsınlar. İstifam kabul edildikten sonra AK Parti'nin üyesi olarak kalmaya devam ederim. Bir taraftan ticaretimi yaparken diğer taraftan normal bir üyenin yapması gereken işi yaparım.'' Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiklerini ve kendilerinden partiyi zor durumda bırakmamalarını istediğini anlatan Terzioğlu; "Yönetim kurulu üyelerinin beni sahiplendiğine inanıyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. İstifam yalnızca beni ilgilendiren bir konu. Bundan sonra yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın ne yapıp yapmayacaklarına kendilerinin karar vermesi gerektiğine inanıyorum. Alacakları her karara saygılıyım'' diye konuştu.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla