08-11-2009, 16:55
|
|
|
Ağlanacak halimize,bazen gülüp geçtirecek yorumlarda bulunmak marifet sayılmaktadır artık!Nefesim tükendi,kalemimin mürekkebi tükendi,lakin birilerine hala bu olayı anlatamadım,onlarda anlamamak için dolanıp duruyorlar!Ben diyorum ki,Devletin bir ildeki 2.temsil mekanizmasını ansözlü,içkili v.s bir veda partisi adı altında ayaklar altına almak mantık ve ahlak kuraları ile bağdaşmamaktadır(...)Olay bundan ibarettir.Bunu referanduma götürseniz bile halkın tamamı karşı çıkar.Burada demokrasi veyahut karşı görüşteki insanların yaşam,biçim müdahale olayı yoktur!O yüzden konuyu saptırıp,saptırıp dolandırmanın mantalitesini anlayamıyorum!!!Bu adamdan ayrıca kaymamak olmaz,bu şekildemi devletimi,milletimi temsil edecek!Üstelik veda partisinde devlet ricalinin tümü evli!Bunlarda hiç mi utanma duygusu yok,eşlerinden hiç mi hayya etmiyorlar!Yalçın üstad dansözlerin ağızlarına düşecekler nerdeyse,sen kalkmış demokrasi dersi vermeye çalışıyorsun!Burada hangi demokrasiyi arıyorsunuz anlamadım.Bakın demokrasinin dili olsa,inan size ceza keser!Bıktırdınız demokrasi kuramını,iyi kötü ayırımı gözetmeksizin demokrasiden dem vuruluyor artık!...Bir örnek vermek istiyorum,bugün başbakan Erdoğan grup toplantısında,harç zamlarını protesto eden öğrencilere,eveleyip gevelemeden dik bir duruşla eleştirdi,oysa onlarda demokrasi haklarını kulanmadılar mı?Yani demek istediğim yanlış bir durum varsa ortada,ona direkt yanlış deyip,başka argüman aramayacaksınız,tıpkı başbakanım gibi...!!!
|
|
|