yani ben başbakanımıza güveniyorum ama bu dtplilere güvenemiyom. bunlar bizi kandırabilirler. yani iyice bi konuşmak lazım, tayip beyle, abdullah beyle bunlar iyice bi konuşmalılar. adamları önce bi yola getirmek lazım. amerika falan bunları çok kandırdı zamanında. birden düzeleceklerini umuyoruz ama Allahın izniyle.. zaten tayip bey çok güzel konuştu geçen, ondan sora yola geldi büyük bi kısmı ama yinede dikkat derim yani...
kürt kardeşlerimize de artık bişeyler vermemiz lazım, kendi kendilerini yönetmeleri lazım artık. türkler olarak çok zulmettik doğuda unuttuk oraları, iş vermedik zamanında çok çektirdik bizde de kabahat var açıkça. bu kadr günahla biz ahirette çok zorlanabilir milletçe, bundan sora bu haksızlıklra son vermek lazım, kendimizi kurtarma adına. din kardeşlerimiz bize gçmişte yardım da ettiler ama niyeyse millet bi anda karıştı.
doğuyu kürtlere versek bikaç yıl bence insanlar alışırlar yani. ilk bikaç zaman bi kargaşa olsada soradan geçer bence. meseleyi büyütüyo aydın doğamın medyası. kürtler hain değiller, pekeke asıl hain. kürtler bize dost olduklarını göstercekler bence yakında, doğuda onlara şans vermek lazım gibi geliyo bana
Allahın izniyle güzel şeyler oluyo. hayırlı gelişmeler bunlar bakalım. dua edelim.
|