Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-13-2009, 18:04   #17
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Dikkat ettiyseniz Haber7'yide kaynak olarak gösterdim. Daha isterseniz bi ton kaynak daha gösterebilirim. Bundan daha fecilerinide gösteririm. Ben yakın tarihimizde olan biten herşeyi kaydetmiştim halada ediyorum.

Hüsnü-zan etmek güzel ama bir insan laçkalığına göz yummak olmaz !

Ben bunları gösterdim siz yalansa tekzip gösterebilirsniz. Ama gösteremiyorsanız gerçekliği duble kesinleşmiş olur.

Konuşmasına Allaha imanın şartlarını anlatarak başlıyor ama sonra münafık gibi konuşuyor.. Misal işte video;AK Parti işbirlikçiymiş, onlar iktidar etmişde falan filan,

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Burdaki SP'lilerde taaaa ne zamanların çarpıtılmış bir iftira katılmış haberlerini açıp açıp duruyorlar. Mesela Dinlerarası hoşgörü ve diyalog çalışması Vatikan projesiymiş, ama hristiyanlaştırmakmış, Fethullah Gülende ona çalışıyormuş falan.. Aslını bunu söyleyende Erbakandı. Onun küpürüde olması lazım bende..

Ben SP'lilerin (siz hariç) mikrop saçtığını görüyorum. Çok tehlikeliler, batmışlar haberleri yok. Bence hepsi karantinaya alınmalı. Onların bu sitedeki Başbakanımıza hakaretleri bana bu konuyu açtırdı.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır