Alıntı:
Emir Timur Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Başbakanımız her şeyin en doğrusunu bilir. Başbakanımız bölücü terör örgütü pkk'nın elebaşı Apo denen bebek katili ile bile görüşse, bir bildiği vardır. Zaten bir kere kendisine ''Sayın Öcalan'' demişti. O yüzden açılımların önünü kesmeye çalışmayınız, bölücülerin kuyruğu ile görüşen Başbakanımıza destek olunuz. Önemli olan kardeşliği sağlamaktır.
|
her şeyin en doğrusunu Allah bilir başbakanımızda insan olduğu için hata yapabilir.sayın öcalan diye yanlışlıkla dediğini düşünüyorum o şereefsize sayın diyeceğini hiç sanmıyorum.kendini bizlerle kardeş hissedenler zaten hiç sorun yaşamadı .yalnız kürt değil bu ülkede bir çok azınlık var.ben anlamıyorum kimsede kusura bakmasın kürt açılımı felan kabüllenemiyorum.herkez eşit haklara sahip zaten içeriği ne olursa olsun bu söz kürt açılımı sözü bile beni rahatsız ettti.burası Türkiye Cumhuriyeti ya sev ya terk et diyen başbakanımızı ben daha çok seviyordum.bu ülkeyi bir ev aile gibi düşünürsek bir evlat kalkıp babasına atasına diğer evlatlardan farklı olduğunu farklı haklar istediğini söyleyemez baş kaldıramaz babanın gözünde tüm evlatlar aynıdır.bu ülkedede yetmiş milyon insan birdir zaten hiç bir fark yoktur.çözüm yeri ekonimini güçlendirmek güçlü bir ülke olduğunu diğer ülkelere göstermektir.pkk kimlerin beslediği aşikar besleyenler çıkıpta bize akıl vermeye kalkmasınlar.hayırlısı olur inşallah.