Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı
Asla ama asla milyonlarca değil ! Asıl bu kullandığınız kelime çok yanlış. Benim kimleri kasteddiğimi anlamanız lazım. Evet onlarla beraber olan kim varsa !!! Sizler çabuk unutuyorsunuz bunların eylemlerini, neler yaptıklarını. Tutuklanan yüzlerce üyeleri neyden tutuklandığını.. Çok fazla iyimserlik iyi değildir.
Daha bunun gibi elimde 17 tane daha resim var !
Bu münafıklar olmasa bu ülkede sorun olmaz terörde olmaz.
Nisa 91. ayetti galiba Allah böyle münafıkları öldürmek için izin vermiştir, yakaladığınız yerde öldürün demiştir.
Bu sorundan başka yolla çözülmez bakalım ne zaman anlayacaklar.
|
Çok fevri düşünüyorsunuz, bu düşünce ile, bu zihniyet ile asla ve asla bir yere varamazsınız.
Yukardaki resimlerle bizim tartışmamızın hiç bir alakası yok.
olamaz da.
Siz TÜM DTPLİLERLE..... diyerek başladınız.
Ben 49 yaşındayım, hiç bir şeyi de unutmam kolay kolay.
Unutmadığım için de böyle fevri davranmayın diyorum, bu şekilde davranış bu ülkeyi 12 eylül öncesine dönüştürür.
tüm bölücüler, bu ülkenin düşmanları da zaten türk-kürt çatışmasını istiyor, 12 eylülden öncesine dönülsün istiyor, o zaman sağcı-solcu çatışması çıkartıp binlerce insanımızı öldürttüler, sonra da darbeyle gelip başımıza oturdular.
Şimdi de türk-kürt çatışması çıksın, gene gelip biz başa oturalım istiyorlar.
Bu oyuna gelmeyin.
Siz tüm dtpliler diyerek başlarsanız başkaları da tüm akpliler diyor, tüm saadetciler diyor vs.vs.
Ve son olarak tekrar edeyim: Bu ülkede milyonlarca DTPli vardır.
Bunların hepsini idam ederek (zaten mümkün değil de) ancak kendinizi tatmin edersiniz, başka hiç bir işe yaramaz, kan ile temizlik olmaz!