Konu
:
Allah "Evlenin" diyor, neden evlenemiyoruz ?
Tekil Mesaj gösterimi
08-19-2009, 21:00
#
9
Kullanıcı Adı
mavihayal
Alıntı:
demir_ex
Nickli Üyeden Alıntı
Evlilik güzelde, kız tarafının istekleri ve nazları ölçülü olsa...
Cinnet geçirecek duruma geliyor insan...
ay hiç gülcem yoktu kız evi naz evi derler tabi isticekler ama kararında
Şimdi evlilik güzel bişey olsa gerek hele sevdiginle olunca daha güzel olur die düşünüyorum...ama bu devirde herşey çıkar üstüne kurulmuş görüyoruz mesela münevver karabulut sevgilisinin caniliğiyle karşılaştı.....Bu devirde güven çok önemli nasıl emek olmadan yemek olmaz güven olmadanda ne evlilik ne sevgi ne saygı hiç bişey olmaz....Şimdilerde insan sevgilisinden bile korkar oldu veya hiç sevgililik olaylarına bile girmiyo bazıları he çokta iyi yapıyolar veye yapıyoruz bence......sevgili olucagımız zaman bile öyle güven ve tanıma aşaması gerekli ki evlilik düşünebilsin bide baglılık tabi...ne kadar iyi tanırsak okadar iyi bizim için...ama şöyle bi durum var uzun süreli ilişki oluncada sonu evlilik bile düşünülse bu tür ilişkilerde kopukluk oluyo kesinlikle......Hayatımın ilki diyosun ilk sevgilim ilk aşkım diyosun 4 yılımı vermişim diyosun sonunda evlenmeyi düşünüyosun ama askerden geliyo ayrılıveriyosunuz sonrada kimseyi hayatınıza sokmaya cesaret edemiorsunuz.....vel hasıl kelam
evlilik zor iş ve dayanıklılık sabır saygı sevgi görgü ve baglılık grerektiren bir mühessese bana göre.....çok uzattım kusura bakmayın...
saygılar...........
Konu mavihayal tarafından (08-19-2009 Saat
21:04
) değiştirilmiştir..
mavihayal
Açık Profil bilgileri
mavihayal nickli üyeye özel mesaj gönderin
mavihayal - Daha fazla Mesajını bul