Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-22-2009, 00:04   #23
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ülkücü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
laflarım gayet mantıklı ama biraz düşünmek gerekir anlamamanı gayet anlayışla karşılarım bu bir o askerler seve seve olmazsa .... bırakılacaktı ve kıllarına dahi zarar verilmeyecekti buda sizşin siyasi bi başarınız değil ordumzun gücünden kaynaklanır o yazdığınız yazıda yandaş medyada çıkan bi yazıydı okumaya bile gerek görmedim bu iki bikere ab ile yaptığınız anlaşmalar sürekli taviz vermekten başka bi işe yaramıyor onu saymayın katarla yapılan bi anlaşma olsada olıur olmasada olur bence ama kabul ediyorum rusyayala yapılan anlaşma faydalı olabilir
Asker başarısı maşarısı değil gözüm, yandaş medya ayaklarına yatıp tırsma yapılan bir AÇIKLAMAYI NAKLETME var ortada. ;)

Tırsmadan orta kısımları -gözlerinizi kapatmayıp- okuyun da görün gerçekleri.
Ama işinize gelmiyor, tülerinizi diken diken ediyor ise gerçekler; orasını bilemem..

(Anlaşma meselesi de sadece sonlardan saydım. Tüm dünya anlaşmalarını dökeyim EMİİİ Yada yok yok özet geçelim hafsalanız almaz:

ENERJİDEN MİSAAL:

Gürcistan neresiii?

--

Suudi Arabistan neresiii?

--

Bu İHRACAT rekorların kırıldığı ülke neresiii?

Peki Irak neresiii??

Pakistan'la Afganistan'ın arkasında DAĞ GİBİ DURANLAR KİİİM?

Kardeş Karabağ'a huzuru götürten kim?

...

PEKİ SONUUÇÇ??
SONUÇ İŞTE BU:

Yaaa.....

Alıntı:
bikere ab ile yaptığınız anlaşmalar sürekli taviz vermekten başka bi işe yaramıyor
Avrupa'nın 6. büyüğüyüz ekonomide.
Şu lafı bir kez daha söyleyin de AVRUPAYA VERDİĞİMİZ NOTALARI BİR BİR PATLATAYIP ÖNÜNÜZDE.

//

Bunları da görünce dediğim gibi dumur olabilirsiniz.
Yandaş mandaş fasa fiso; UZAYDA YAŞAYAN, ÜLKE GERÇEKLERİNİ GÖRMEYEN-GÖSTERMEYEN "UZAY MEDYASI" değil, onu söyleyebilirim.
Mevzuu da budur. ;)

Konu FarukARSLAN. tarafından (08-22-2009 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır