Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-22-2009, 15:33   #5
Kullanıcı Adı
menes
Bu kadın nereden bilgilenmişte böyle saçmalık ötesi bir yazı kaleme almış.Gidelim bir bilim adamına soralım.Akşam Kanal 7 de Ender Saraç vardı.Gayet güzel orucun faydalı birşey olduğunu anlattı.Ne demek eziyet.Eziyet olur sahura kalkmazsan iftarda yemeyle durursan tabiki eziyet olur.Ama sahurla tutarsan sana hiçbirşey olmaz.Din bilime dahil olur hatta dinle bilimi bir arada tutarsak ikisinide kullanmayı bilirsek başarıya ve mutluluğa ulaşırız.İslamı diğer dinler gibi değiştirilmiş insanlar tarafından uydurulmuş bir din gibi görmek son derece yanlıştır.İbadetlerin herbiri insanları ahlaklı kılmak içindir.Mesela oruç 11 ay yersin içersin ama Ramazan gelince dur ya ne oluyor zaman geçiyor ben napıyorum dersin.Oruç insanların merhamet duygusunu arttırır.Kendini bir kontrol etmesini sağlar hayatına bir sakinlik getirir.Ne İslam sizin gibi din bilgisinden yoksun insanların ahkam keseceği,küçümseyeceği bir dindir ne de oruç böyle bir ibadettir.Biz diğer dinlere de son derece saygılıyız çünkü bu bizi dinimizin bir gereğidir.Fakat dinimizi onlarlarınkiyle bir tutamayız.Yazarın bundan sonra yazdıklarında daha dikkatli olmasını temmenni ediyorum.Ayrıca bir din alimine gidip bilgilenmesini tavsiye ederim.
menes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla