Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-26-2009, 11:25   #14
Kullanıcı Adı
menes
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu ne alıp veremediğiniz var Atatürk'le merak ediyorum ? Nereden geliyor bu nefret anlayamıyorum. Yazı ağırlıklı olarak Filistin direnişi ile ilgili ama başlığa bak.
Ben inanıyorumki Allah bunların hepsinin hesabını soracak.

Biriside yazmış "bizde ağır bir şekilde ödetelim" diye, neyi kime ödetiyorsun sen ? Aklını başına al.

Siz önce peygamberimizle dalga geçen Ramussen'e destek veren ve yakın zamandada bu adamla iftar yemeği yiyecek olan liderinize bir kaç kelam edin, Atatürk sizin neyinize.

Bizim Atatürk ile bir alıp veremediğimiz yok Atatürkçülük adına yapılan ahmaklıklarla işimiz var.Bir yazı yazıldığında Atatürk'ün arkasında saklanmadan fikir üzerinden tartışıp konuşuruz.Zaten yorumlarda Atatürk ile ilgili birşey yok.Allah hepsinini hesabını soracakmış.Doğru Allah'ın dininin emri olan başörtüsüne karşı çıkacaklara soracak meraklanma.Biz hiçbir şey yapmasak ne olucak acaba adamlar üzülüp özür mü dileyecekler?Bir girişim yapmadan nasıl olacak bu?İşte böyle insanlarla uğraş dur.Yazıyı doğru okumamış.Yazıda başörtüsünden bahsediyor.Sen ilk önce yazılanları anla ahkam keseceğine.

Son bir tavsiye,Atatürk'ü oku.Okudukça,öğrendikçe daha çok seveceksin.Ama anlamandan şüpheliyim

Peki bunu anladın mı?

Konu menes tarafından (08-26-2009 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir..
menes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla