Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Kimsenin Atatürk'ü putlaştırdığı yok, putlaştırmaya kalkan sizlersiniz.
Bir dolamışsınız dilinize Kemalist aşağı Kemalist yukarı, içten içe Atatürk'ü sevmediğinizi cümle alem biliyor hatta buraya yazmaya cesareti yetmeyipte bana özelden mesaj atanlar oldu "Sevmiyorum işte varmı ötesi" diye.
Atatürk'e söyleyemediklerinizi buralarda Kemalist'lere sallayarak söylüyorsunuz sonrada Atatürk "Kemalist" diye bir tabiri kendide istemezdi diye sanki Atatürk'ü Kemalist kavramından ayrı tutma işlerine giriyorsunuz, tam anlamıyla takkiye.
Menes, önce sen bir oku istersen yazıyı, yazı zamanında başörtüsüne uzanan yahudilere verilen ders ile başlıyor sonra Filistin direnişine kadar gidiyor, konunun %90 ı bu ama başlığa bir bak, hadi onuda geçtim yahudilerin o zamanlarda yaptıkları zulmü şimdi Kemalistler devam ettiriyor demiş. Yazıklar olsun.
Bak önceki yazımda da yazdım ama bir yorum yapan olmamış, işinize gelmedi demekki.
eee ne düşünüyorsunuz peygamberimizle dalga geçenlere arka çıkan Ramussen ile iftar yemeği yiyecek olan lideriniz hakkında ?
|
Kemalizm Atatürk'ün etrafında çöreklenen Ankara memurunun oluşturduğu bir ideolojik tanımdır.Bugünkü anlamını da İsmet İnönü zamanında almıştır.Yani halka tepeden bakan,onları cahil gören,kendilerini üstün gören cuhuriyetin ilk dönem memurunun zihniyetidir.Halkın seçtiklerine 'hasolar memolar' diyen bir zihniyettir.Senin gibi adamlarda ortalıkta o dönemin özlemini çektiğiniz için savunuyorsunuz bunu.Ne güzel milleti eziyordunuz.Tek parti döneminde CHP vardı hep onlar var başta.Siz birde 1945 karşı devrimin başlangıcı olarak görüyorsunuz.Çünkü memur olmayanlar başa geçiyorlardı.Gidiyor göbeği kaşıyan ayılar tornacı çocuğunu seçiyor başa.Muhallebiciyi belediye başkanı seçiyor.Eski SSK müdürü seçilirmiymiş canım.Ben Atatürk'ü seven biriyim.Başörtüsü konusunda Kemalistlerin tavrı evet aynıdır.Bu ülkede üniversite kampüsüne ikna odası kurup başörtülü kızlara baskı yapan kimdi?Başörtülü olduğu için kimler kızları okuma hakkından mahrum bırakıyor?Bu başörütüsünü Atatürk yasaklamadı,İnönü de yasaklamadı taa 1997 yılından sonra yasaklandı.Acaba niye yasaklandı? Bazıları kendi inancına ters diye mi yasakladı yoksa?
Rasmussen meselesine cevap vermiştim.Ama siz anlamamışın yine.Yine yazarım canım sorun değil.Sizin zihniyette olanlar Youtube'yi yasaklatmıştı değil mi?Atatürk'e hakaret ediliyor diye bir iki video da.Hatta GOOGLE yi yasaklatacaklardı.Bize yasaklatınca ne oluyorsa biz zaten inanmıyoruz.Başka ülkelerdeki adam bakıyor inanıyor.Neyin çözümü bu?Video'yu kaldırt.Çok mu zor.Rasmussen meselesi de aynen böyledir.biz o adamla muhatap olmayınca adamın umrunda mı?Diğer ülkelerdeki adamlar inanıyor karikatürler.Onunla mücadele etmek yerine muhatap olma.Mantık böyle işliyor insanlarda işte.İslam dinini bu kadar düşünen insanların kendi yaptıklarına bakmasını Allah'ın emrini uygulatmayanların kendi imalarını sorgulaması gerekir.