09-03-2009, 02:23
|
|
|
Alıntı:
rıfat gökalp Nickli Üyeden Alıntı
erbakan hoca 'kayıp trilyon' davasından mahkum olarak maddi külfiyet'e girmiş olsa da 'SİYONİSTLERİN' ortağı,28 ŞUBAT darbesinin tetikçisi,Demokrasi düşmanı ve ETÖ'cüye tv5'i satmasını 'tükürdüğü sözleri yaladı' sözü herhalde ağır kaçmaz.sudaduran arkadaşımızın söylediği laflar da kendisine yakışmamış,erbakan hoca halkımızın arasına fitne ve fesat gafletine düşse de,başbakanımızın zirve yapmasında büyük bir payı ve ayrıcalığı olduğunu düşünüyorum.erbakan hoca'ya karşı tutum ve davranışlarımızda biraz daha hoşgörü ve tevazu göstermeliyiz yani başbakanımızın yaptığı gibi erbakan hoca'nın eleştirilerini ve sözlerini görmezden gelmeliyiz.
|
rıfat kardeş erbakan a şerefsiz demedim doğana kanalı sattığı için yaptığı şerefsizlik dedim,yukarda var okuyabilirsin,ama bir fitne çıkarmayı seven şahıs bunu farklı lanse etti,bu sadece bana değil erbakanla ilgili diğer yazılara bakarsan bu şahısın başkalarına da çattığını göreceksin,erbakanın Başbakanımızın zirve yapmasında büyük bir payı var demişsin ben katılmıyorum,Başbakanımızın zirve yapmasının asıl nedeni kendisinin samimi siyaset yapması,halkında bu samimiyeti görmesi bence,senin dediğin perspektiften bakarsak cem uzanın da Başbakanımızın yükselişinde payı var deriz çünkü 2002 seçimlerinde yüzde 7 oy aldı ve dyp ve mhp nin barajı geçmesini engelledi hatırlarsan dyp ve mhp çok az farkla barajı geçemedi uzan seçime girmese bu partiler barajı aşacak ve koalisyon kurulacaktı,ama ben bunun cem uzanın sayesinde olduğunu düşünmüyorum.Yeterince anlatmaya çalıştım,hayırlı geceler...
Konu sudaduran tarafından (09-03-2009 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir..
|
|
|