Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Abartılan hiçbir mevzu söz konusu değildir.Şayet bu demokratik açılımda atılması gerekilen somut adımlar var ise,o adımlarda hükümet tarafından atılmaktadır.Bu süreçte herkes sağduyulu olmalıdır.Bunun güvencesi R.tayyip Erdoğandır!Kendisi yanlış hiçbir açılımın arkasında durmaz.O bu kadar samimi ve dürüst davranıp,candan sorunların çözümü için uğraşıyorsa bir bildiği vardır ki çabalıyor..Geriye kalanların ise destek olmaktan başka alternatifleri yok.Çünkü bu mesele yabancı bir devletin,bizden olmayan bir ırkın sorunu değil,öz be öz Türkiyenin sorunudur.Bu sorunu kim yarattıya gelince elbette ETÖ ve dış mihraklar..Özetle bu tür kaygı ve endişelerden kaçınmak,sürecin selameti için birlikte adım atmak elzem olandır.
|
hocam beni iyi anlıyamadınız galiba, feride nedemek istediğimi çok iyi anlamıştır, demokrasi olacak ama bu kadar abartılmayacak, yoksa ülke bölünür lazıda, çerkezide aynı hakları istemesi en hakkıdır, yoksa bu haklar sağlanmazsa ferideninde dediği gibi lazlard, çerkezlerde dağa çıkar etrafi tehtid eder hani benim hakkım diye, ayrıca türkçe eurovisiona doğru dürüst katılamazken biri haber 7 çıkıyor kürtçe urovisona katılmak daha doğru olur gibi açıklamalarda bulunuyor bu çok yanlış ne kürtçe, nede ingilizce oraya türkiyeyi temsil ediyorsan türk olarak katılmalısın.