Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2009, 18:50   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam beni iyi anlıyamadınız galiba, feride nedemek istediğimi çok iyi anlamıştır, demokrasi olacak ama bu kadar abartılmayacak, yoksa ülke bölünür lazıda, çerkezide aynı hakları istemesi en hakkıdır, yoksa bu haklar sağlanmazsa ferideninde dediği gibi lazlard, çerkezlerde dağa çıkar etrafi tehtid eder hani benim hakkım diye, ayrıca türkçe eurovisiona doğru dürüst katılamazken biri haber 7 çıkıyor kürtçe urovisona katılmak daha doğru olur gibi açıklamalarda bulunuyor bu çok yanlış ne kürtçe, nede ingilizce oraya türkiyeyi temsil ediyorsan türk olarak katılmalısın.
İyi niyetinden şüphe etmiyorum.Lakin bu kaygı ve endişeler inanının kısırdöngü çekişmelerin ötesine geçmeyecektir.Bakın biz durduk yere bir etnik sorundan bahsederek yola çıkmıyoruz!30 yıldır ezilmiş,hırpalanmış,katledilmiş etnik bir unsurun vatandaşlarının sorunlarından bahsediyoruz!Bu açık ve seçiktir.Bu nedenle lazların,çerkezlerin v.b etnik kökenli vatandaşların çıkıpta hak idaa etmesi ancak süreci baltalamaya,ve dürüst olmamaya bağlıdır.Çünkü gerçekten ciddi bir sorun ele alınmıştır,ve bakınız bu sorunun çözümü için ne gerekiyorsa yapılacaktır.Aksi halde kan ve göz yaşı yine sahnede olacak,ve yine tüm Türkiye olarak makus kaderimizi yenmiş olamayacağız(...)
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla