Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı
Bahsi geçen konuları dillendirenler süreci sulandırarak baltalamak isteyenlerden başkaları değiller.Kimsenin böyle bir açılım yapacağı yok.Böyle bir tartışma bile işlenen sürece zarar vermektedir.
Lazlar için hak isteyen vatandaşa soruyorum.
Topraklarınıza yatırım mı yapılmadı.
Bu millet bu devlet sizlere kucakmı açmadı.
Kendinizi bu toprakların sahibi gibi görüyorsunuz ki(güzel olanda bu) kendinizi ispatlamaya veya bende burdayım deme ihtiyacını duymuyorsun.
Bu süreçte Türk tanımıda değişecek ve Laz'larında etnik hakları tanınacak.
|
arkadaşım şimdi onla bunu karıştırma, benim nedemek istediğim ortadadır, sen ona bakarsan doğuda da toprak ve yatırım yapılmıştır amacımız kürtçe kanal ve ünversite açılıyorsa, aynı haklar lazlarada tanınmalıdıri lazca tv kanal isteniyor gereken alt yapıda hazır yani, büssürü video, görüntüler, kasetler, lazc söyleyen şarkılarımız var, lazca söyleyen ermeni, gürcü insanlar var, rustavi kanalını açın menünüzden 2 dil seçeneğine tıklayın bkın bakalın gürcü radyosundan lazca radyo yayınını duyacaksınız, bu radyo hep türkiyeden bahsediliyor, çünkü radyonun sahibi türk, trt izin verse lazca radyo, tv kurarız ama buna bakarsan lazca tv izin verilmeden farça, arapça yayın yapılacağı söyleniyor oldumu şimdi.
ben şunu diyorum lazca tv kurulması için sizlerden detek bekliyorum, desteğinizi esirgemeyin, destk çıkın ki trt lazca tv kursun.