Alıntı:
menes Nickli Üyeden Alıntı
İşte bu diyebileceğimiz bir görüşe sahip değil partimiz.Çünkü geniş bir katılım partisi olma özelliği taşıyor.Başbakanımız muhafazakar demokratız diyor.Demokrat'a katılıyorum.Ama muhafakar milletin değerlerini muhafaza eden şeklinde tanımlarsak doğru olur.Muhafazakarlık geçmişi yada mevcut durumu muhafaza etmek şekline tanımlanabilir.Bu durumda en muhafazakar parti CHP ve lailçi kesim oluyor.Partimiz sol görüşleri de içinde barındırıyor.Mesela işçi ve yoksul kesimden en çok oy alan partidir.(Solcuların kendi görüşlerinden söylüyorum yoksa solculuk bu değildir.).Dini değerlere önem veriyor.Ama İslamcı parti diyemeyiz.Zaten bir partiye İslamcı denmesini yanlış buluyorum.Dinin yüceliğine uymuyor.Milliyetçi bir partidir.Irkçı değildir.Devletçi bir anlayışa biraz sahip diyebiliriz.Genel itibariyle serbest piyasa ekonomisini benimsemiştir.
Sonuç itibariyle yenilikçi,özgürlükçü,değerlere saygılı,milliyetçi ve halkına hizmetkar bir partiyiz.
İnşallah yararlı olmuşumdur.
|
muhafazakar derken sol görüşü muhafaza etmekten bahsetmedim tabii. fakat merkez sağ partisi olduğumuz için dini duyguları yüksek insanlar tarafından benimseniyoruz. bu da halk arasında bizi islamcı bir parti gibi gösteriyor
ben bu konuya dikkat çekmeye çalışıyorum