Alıntı:
reyAKbay Nickli Üyeden Alıntı
Herşeyden önce sormak istediğim birşey var ''tikky'' nedir? Madem bu kadar muzdaripsiniz ,türkçemizin yokoluşundan ötürü şikayetçi iseniz bu hadise üzerinde dikkatli davranıyorsunuz da ----> neden ''tikky'' ??
Bu tikkylik akımı da yeni peydah oldu başımıza , saçmalıktan başka bir şey ifade etmiyor benim için. Özenti kesiminin yeni gözde kelamı ''tikky''. Cevabı basit TÜRKÇEMİZ işte bunlardan ötürü yozlaşmakta! Herkes üstüne düşen görevi yerine getirse ki bu çok zor birşey değil,hallonulmayacak vaziyette değiliz.Elimden geldiğince dikkat ediyorum,etmeyeni uyarıyorum.Hepimizin yapması gereken de bu olsa sahip çıkılması gereken bir dilimiz de olmaz.Selam ile..
|
HAKLISIN AMA BEN HATAMI KABUL EDİYORUM. YAZIMI OKURSANIZ:
"BENİ KURTARIN" DİYORUM. YANİ MSN KONUŞAN GENÇLER BU KONUŞMADAN KENDİNİ ALAMIYOR. TİKKY SADECEE NİCK, AMA MAĞAZALAR ÜZERİNDEKİ YABANCI TABELALAR GERÇEK. YANİ NİCK ÖNEMSİZ DÜŞÜNCE ÖNEMLİ. BEN TÜRKÇE'yi GAYET İYİ KULLANDIĞIMDAN EMİNİM. ÇÜNKİ BEN SANAL ALEMDE SADECEE KONUŞTUĞUM DİL O. EVET O DİL OLDU. MSN DİLİ. YANİ İNSANLARIN GERÇEK HAYATI ÖNEMLİ DEĞİLMİ? DÜŞÜNCE ÖNEMLİ DEĞİLMİ?
TİKKY NE ANLAMA GELDİĞİNİ BENDE BİLMİYORUM. AMA UNUTMAMAK İÇİN BİR NİCK BUNDAN EMİN OLABİLİRSİN...