Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 00:16   #36
Kullanıcı Adı
anabisTR
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O ne denle, halen ak parti den umudunu kaybetmemiş bir secmeni olarak, başbakanımızın ve tüm ak parti milet vekillerinin samimiyetinden en ufak şüphe duymazken, bu gaflet acılımından derhal dönmelerini bekliyorum.. Aksi halde herşeyi Türk İstiklal ve Hakimiyetinin altında tutan biz yurttaşlar, bu hatanın birkaç saat içerisinde düzelmesi için sandık önümüze geldiğinde ne yapmamız gerektiğini çok iyi bileceğiz.. Sonra kimse Türk halkını nankörlükle suclamasın, güzel hizmetlerine işaretle!!

İnanın sizi anlamakta zorlanıyorum . Açılımdan kasıt demokratik bir süreç olduğunu , kürt halkına devlet değil ama devletin güçünü kullanarak ittihatcı zihniyet tarafından yapılan bir takım olumsuzlukların varlığından beslenerek kürt halkının hislerini kendi emelleri doğrultusuna ceviren , dağdaki kanlı eylemlerine insan kaynağı aktaran havuzu çökertme çalışması olarak neden görmüyorsunuz. Bu gün eğer yapılan açılımlar Pkk' ya yaramış olsaydı son dönemlerdeki şehit cenazelerimiz için ne demek zorunda kalacaktınız. Demekki gelişmeler kandan beslenen herkesi rahatsız ediyor.Demekki bu gelişme bizim bütünlüğümüzü bir arada yaşama güdümüzü besleyecek . Ben ısrar ile vurguluyorum geleçek kuşaklarımız çok daha huzurlu ve mutlu yaşamak istiyorsa , bu süreçin devamlılığından yana olması gerekir. Pkk ve DTP nin bazı çıkışları ile Kürt halkını eşdeğer tutarsak meselenin bamtelini yakalayamayız yapmamız gerekli olan şey kimlerin neden bu süreçten rahatsız olduğunun tesbitidir. Kaostan ve çatışmadan beslenenlerin bütün nemalanma sahalarını yok etmek için demokratik gelişim şart . Kürt halkını devlete entegre etmek için pkk nın elinde oyunçak olmasına imkan vermememiz ile tesis edilir. Yorum için teşekkürler.
Efenim ben sizi inanın anlıyorum, ne demek istediğinizi cok iyi anlıyorum..Fakat düşündüğünüz şeyin uygulama sonrasında oluşturacağı sonuçlar sizlerin beklediği gibi olmayacak, işte zaten sorun burada!!

Gecen aylarda sayın başbakan meclisteki grup konuşmasını dinlerken, her türk vatandaşı gibi bizimde gözlerimiz doldu... İlk defa bir başbakandan, tarihimizle, inancımızla, kültürümüzle, töremizle, farklı etnik yapıya sahip halkımızla ve daha bir çok bizi biz yapan, bize hayat veren değelerimizle çelişmeyen, milli değerlerimizi dile getiren konuşmasını yaparken, göz yaşlarımıza hakim olamadık.. Yani ben kafatascı bir türk faşistti değilken, eline silah almış yaşlı kadın, cocuk demeden öldürmüş, sonrada elindeki o kanlı silahla her türk vatandaşından daha fazla haklara sahip olmak için sürekli törörle bu ülkenin geleceğini tehdit eden, afedersiniz bu" ingiliz kırmalarına" sonuçları felaket olacak, daha cok insanımızın ölümüne neden olacak fitneleri oluşturacak tavizlerin verilmesine karşıyım..

Bakınız arkadaşların geneliyle anlaşamadığımız nokta şu...

Arkadaşlar diyorki; bölge sosyo kültürel ve ekonomik acıdan teröre cok müsait bir haldedir, global güçler bu zayıf noktamızdan sürekli bizleri yakalıyorlar, bizler insanlarımızın kandırılıp dağa çıkmasını engellemek için onların bahane olarak ileri sürdüğü, arkasına saklandığı bahaneleri ortadan kaldıralım, nasıl tanınmak istiyorlarsa tanınalım böylelikle terör bitecektir diyor!!

YANILIYORLAR!! Değerli kardeşlerimizin ne kürt sorunundan haberleri var, ne kürt sorununu doğru analiz edebilmişler, nede en basidinden kürtçe dilinde öğrenim hakkının verilmesinin, kürt halkının resmen devlet tarafından tanınmasının neler getireceği konusunda reel bir öngörüleri var..

Bu ülkede ikinci sınıf bir zümre varsa, baskı altında olan bir zümre varsa, oda yanlızca inancına, tarihine, milli değerlerine sahip cıkan ve ancak bu değerlerin üzerinde yeniden doğrularak, yer yüzünde fitneyi, yani akan kanı durduracak insanlardır.. Acılım yapılacaksa bunlara yapılır, bu zihniyete yapılır.. Hayatında bir kümes dahi yapmamış, yıkıcı, bölücü, katil teröristlere taviz verilmez!!!

Hele birde pkk nın kürdistan hayallerine ulaşabilmek için gerek duyduğu dil, ırk gibi dinamiklerin resmen devlet olarak kabul ettiğimizi düşünüyorumda, allah korusun bundan daha büyük bir fitne olamaz..

Kerbelada peygamber efendimizin cocuklarını öldüren zihniyet, bu ülkede daha çok kan dökmek için gerek duyduğu temel dinamikleri, demokratik acılım gibi popilist söylemlerin arkasına sığınarak oluşturmak istiyor sadece..

Bu gün sadece "biz temel hak ve hürriyetlerimizi istiyoruz" diyen ingiliz maşası katiller, yarın "biz dili resmen kabul edilmiş bir ulusuz, bizim devlet kuracağız" diyecekler,,, Toprak isteyecekler.. ve dilini resmen kabul etmişseniz, toprağıda vermek zorundasınız!!!!!!!!!!!!!! Olay budur..

Sayın depare

Sığlık, türk asıllı kürt halkımıza acılım yapıyoruz söylemleriyle, askeri gücünü tamamen yitirmek üzre olan ingiliz maşası pkk ya yeniden can suyu verecek özel haklar verilmesine, sosyolojik, psikolojik, tarih ve globol güçlerden bihaber "etki-tepki, sebep-sonuç" denklemleri kurarak kendisini realist sanaraktan, destek vermektir...

Ortada bi baskı yok, ordata bi zulüm yok... sadece tarihleri boyunca insanlığa bir kümes dahi çakmamış asalak bir zihniyetin insanlarımızı öldürerek haraç istemesi var..

Benim kürt asıllı türk vatandaşımın iş sorunu var sadece..
Benim kürt asıllı türk vatandaşımın aş sorunu var sadece...
Benim kürt asıllı türk vatandaşımın kürt sorunu çıkartan hainlerle sorunu var sadece..
Benim kürt asıllı türk vatandaşımın, genclerimizi öldüren, ülkenin zamanını çalan, teröristlerin halen imha edilememiş olmasıyla sorunu var..
Benim tek bir kelime türkce dahi bilmeyen türk asıllı kürt vatandaşımın, anadilini konuşamamak, inancını yaşayamamak, cankayada parası varsa ev alamak gibi bir sorunu yok.....

Dolayısyla bu ülkenin bayrağına kan vermiş, emek vermiş, ter vermiş kürt asıllı türk vatandaşlarımıza bir açılımdan söz edilemez bu sürecte!! Muhatap bellidir, pkk nın meclisteki temsilcisi dtp ve bebek katili apo dur.. Sayın Cumhurbaşkanımızın iftar davetine katılan kürt asıllı şehit babamız değildir muhatap!!!

Çanakkale şehitlerimize gelince, 9 aylı bir oğlum var şimdi o 7 yaşına gelmeden en az iki defa Çanakkale de şehitlerimize mezarları başında dua edecek inşallah, Malazgirt te dua edecek, kocatepe de, istanbulun surlarının önünde şehitlerimize dua edecek... Çünki bu dava, seyyid olan imam mehdi nin davasından başka , tek hak olan davadır...

Bu ülke hepimizin, gelecek nesillere güzel yarınlar bırakmak istiyoruz.. O nedenle bütünlüğümüzü borçlu olduğumuz, bu topraklara hükmetmeizi borçlu olduğumuz hassas dengeler üzerinde oynama yaparken, duygusal yaklaşmayıp bin düşünmek zorundayız!! iyi niyetle hareket ediyoruz diye kötü sonuçların oluşmasına, anaların daha cok feryat etmesine sebep olmaya hakkımız yok.. Allah da bunun hesabını sorar.
anabisTR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla