09-13-2009, 14:40
|
|
|
Alıntı:
anabisTR Nickli Üyeden Alıntı
Pess yani arkdaşlar, pesss!!!
Türk İstiklal ve Hakimiyetini düyaya yeniden kuracak etkenler, köklü tarihinde bulunmaktayken, Türk İstiklal ve Hakimiyetinin yeniden dünya üzerinde kurulmasını engellemenin günümüz şartlarında tek yolu; halkı "akılcılık, insan hakları, demokrasi gibi yalanlar peşinde koşturmak, köklerinden, idea sından uzak, böylelikle basit bir rüzgarda savrulabilecek bir halk meydana getirmektir"
Umarım önümüzdeki günlerde özel yetkili Türk İstiklal ve Hakimiyet mahkemesi kurulur imarlıda, kürt acılımı yapanlar orada en ağır şekilde hukuka uygun gibi görünmesede, adalete uygun gibi görünmesede, Türk Ulusunun, dolayısyla tüm dünya insanlığının da selahiyeti için gerekli cezalar verilir...
|
Dün bu yazılanlara teknik bir sebebten dolayı yeterli cevabı veremedim zira burada "akılcılık, insan hakları, demokrasi gibi insanoğlu için tartışılması "bugün" saçma olan kavramların yazıda "yalan" diye geçmesi aynı zamanda istiklal mahkemelerinin kurulup bu açılımı yapanların yargılanması(?) isteği kalemimi yine sivriltecek , kimse kusura bakmasın.
Ak parti seçmeni demokrasi kavramını bilir, bu yüzden varlığı mecliste vekilleri tarafından temsil edilir.Seçimler demokrasi adına yapılır.Demokrasiyi yalan olarak nitelendirenlerin oy kullanmaya hakkı yoktur.Oy kullanmayanların da "şikayet" etmeye hakları yoktur.Hala demokrasi savaşı verdiğimiz çok açık.İnsanlar sadece "hak" istiyor.Batı'dan dem vurmanın alemi yok.Batıda kazandığımız ve kaybettiğimiz haklardan bahsetmek istiyorum bu yüzden.Türkiye "cumhuriyeti" kurulduktan sonra balkanlarda kalan türklerin acılarını hepimiz biliyoruz.Özellikle bulgar türklerinin çektiği acılar filmlere daha konu olmuştur.Bizler de soydaşlarımızın acılarını paylaştık."dil"leri sömürüldü, ırkları sömürüldü.Üzüldük, neden?Çünkü o milliydi!!!Bu kadar bencil olunur mu?Madem öyle, kendimize yapılandan rahatsızlık duyduğumuz şeyi neden başkalarına yapıyoruz.
Bugün almanyada 2 milyon türk yaşıyor.Onlar "anayasa" çerçevesinde kendi türk okullarında okuyor.Bugün dünyanın her yerinde türk okulları var.Şimdi bu türk okulları oraları bölmemiş hatta zenginlik katmıştır.Almanya'da yaşayan türklerin anadilde eğitim hakkı var da neden bizim "vatandaş"ımızın yok.Bu noktada batıyı örnek alırım, kim ne derse desin.Biz kendimizden başkasını düşünmeyerek faşistliğin kollarında büyüyoruz.
Bugün dağda 5bin PKK'lı terörist var.Genelkurmay'ın açıklamalarına göre de 40 bin Terörist öldürülmüş.Bu "savaş" mantığına göre 8 kere savaşı yenmiştik.8 kere bu mesele kapanmıştı, çözülmüştü.sizin de dediğiniz gibi 5 bin de türk ölmüş.şehitlerin üzerinden siyaset yapmaktan vazgeçin çünkü bu tablo sonrasında konuşmanız pek "akılcı" olmayacaktır, hoş siz "akılcılığı" da yalan olarak görüyorsunuz.
Şimdi lafınızda Bu açılımı yapanlar istiklal mahkemelerinde yargılansın diye bir cümle var yine cehaleti olduğunuz bu konuda size bilgi vermek durumundayım.1920 - 1922 yılları arasında 59 bin 164 sanık birinci dönem istiklal mahkemeleri'nde yargılanmış, bu 59 bin 164 sanıktan 11 bin 744 sanık aklanmış, 41 bin 768 sanık çeşitli hapis cezalarına çarptırılmıştır. 1920 yılı ocak ayından 1922 yılı temmuz ayına kadar geçen sürede, çeşitli istiklal mehkemeleri'nce verilen idam kararları 1054'tür. çeşitli istiklal mahkemeleri'nce verilen ve uygulanmayan idam cezası sayısı da 2.827'dir kazım karabekir, ali fuat cebesoy gibi paşalar da bu mahkemelerde yargılanmıştır.Bu sadece bir kısmı.O zaman ben istiklal mahkemeleri çağrınızdan şunu anlıyorum:"hükümet istiklal mahkemelerinde idam edilsin."Her şey çok açık.
Bu ülkede çok büyük bir gerçek var; terör.Ve bu insanlar bir hayal uğruna dağa çıkmıyorlar.
Öldürüyorsunuz onlar yine dağa çıkıyor, akıllı olan adam bundan sonuç çıkarır ki türklerin bu kadar geri zekalı olduğunu düşünmüyorum.kürtler ölümü göze almalarına yol açacak bir hayat sürdükleri sürece savaş sadece "kan" dökülmesine sebebtir.Kürtlerin yaşamaya değer bir hayatı olması gerekiyor barış için.Barış neden bu kadar zor olsun ki?Bölgeden haberi olmayanlar böyle atıp tutturmaya çalışır ama tutmaz.Yine söylüyorum, defaatle söyleyeceğim; insanlığınızı ırkınıza "bağış" yapmayın.
|
|
|