Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-13-2009, 15:35   #18
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yalnız arkadaşımız açılımı değil, açılımın abartanları protesto ediyor. Partimizin açılım sürecini, bazı kesimler abartmıyor mu?

Eğer devlet yöneticileri geçmişte Kürt kökenli yurttaşlarımıza haksızlık yapmışsa bunun özrü dilenmeli. Bunun izleri silinmeli. Buna kimsenin itirazı yok. Olamazda.

Fakat şunları sormak isterim;

Bu ülkenin devlet televizyonu Kürtçe'den başka hangi etnik dille yayın yapıyor? Lazca yayın var mı? Çerkezce? Yok. Peki Lazın, Çerkezin Kürtten farkı nedir?

Deniyor ki Kürtlerin sorunu işsizlik. Bu ülkede sadece Kürtler mi işsiz kalıyor? Doğu'ya yatırım yok deniyor. Doğu'da bir tek Kürtler mi yaşıyor? Neden doğu sorunu bir Kürt sorunu haline geliveriyor?

Dahası doğu'da yatırım yoksa, doğu kötüyse, kimse kimseyi zorla orada tutmuyor. İstanbul'a gelsinler. En gelişmiş ilimiz. Bakalım orada refah var mı?

Bugüne kadar hiç içimde böyle duygular yokken TRT 6'yı gördükçe, hergün tvlerde Kürt'lerle ilgili haberleri gördükçe bende iç çekiyorum. Bende hiç bilmediğim çerkezce'yi öğrenmek istiyorum. TRT Çerkez'i istiyorum. Doğuda bir fedaral Kürt devleti olacaksa Kayseri Malatya çevresinde de Çerkezya'yı istiyorum.

Unutulmamalı ki Osmanlı'da Lazistan dahi vardı.

Bak kardeşim bazı şeyler açık açık söylenmez bu açılım dereyi geçene kadar ayıya dayı demektir yani pkk silahlarını bıraktıktan sonra o bölgede zaten gereken yapılacaktır bunu anlamak çok zor değil
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla